Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 6 hetesen meg semmi se...

Ha 6 hetesen meg semmi se latszik, akkor van meg remeny?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok es csak fekete folt latszik a mehemben, valoszinusithetoen a petezsak, de az is nagyon kicsi. Benne nem latni semmit. Jart mar igy vki? Mi lett a vege?
jan. 14. 15:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mult het csutortokon volt a hcg 2076 es most hetfon 7890. Kedden voltam uh es csak annyi latszodott h a petezsk nagyobb lett vmivel de semmi mas:( penteken lesz meg egy uh, de mivel mar van 2 gyerek es epp eleg uh-n voltam mar h tudjam, eleg keves az esely most:(
jan. 16. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát a hcg sem igazán optimális. Nem jön ki a duplázódás és 5-6ezer alatt még duplázódnia kell. Nyilván érdemes a rosszabb kimenetellel számolni, de még nem feltétlen mondanám, hogy ennyi volt. A következő uh eldönti. Kitartás!
jan. 16. 14:48
 13/17 A kérdező kommentje:
A hcg teljesen normalis, 2-3 naponta kell duplaozdnia es ha 2 nappal szamolok, akkor is 10 hijjan megvan a duplazodas. Az ultrahang az ami inkabb aggaszto:( hat ma kiderul:( delutan megyek egy utolso uh-ra
jan. 17. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Tény a hcg növekedés elég tágan mozog, engem mondjuk aggasztana, hogy nem dupláz kétnaponta. Magasabb szintnél lenne rendben a 3 napi duplázódás. Nekem pl majdnem háromszorozódott kétnaponta, pedig az alcsony határhoz voltam végig közelebb, uh-n még is le volt maradva és csak a 3. uh-n találták meg szívhanggal együtt.

Sajnálom, hogy most még nem tudod mi lesz. Szorítok, hátha szerencsétek lesz.

jan. 17. 11:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Megmutatta mGat vegre es dobog a szive:) 5+6nak merte a doki amitol elsore megijedtem de azt mondta ilyen hosszu ciklusnal teljesen oke, pont ket hetet kell raszamolni, 7 hetes vagyok menzesz szerint. 2 het mulva megnezi ujra, ha innentol tartja a kotelezo novekedest es 2 het mulva 2 hettel nagyobb lesz akkor minden ok. Ugyh nagyon orulok:)
jan. 18. 07:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Na szuper :) A lényeg, hogy megtalálta! Így te is nyugodtabb lehetsz :)

Vigyázz magatokra!

jan. 18. 08:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Azert persze egy kicsit meg mindig aggaszt h annal kisebb mint amennyit ugy szamoltam h dec16-20 kozott fogant. Igazabol nem ertem az egeszet. Dehat mindegy ez van, meglatjuk mi lesz 2 het mulva
jan. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!