Tudnátok hasonló ötleteket adni?
Egyik barátnőm kisbabát vár.
Szeretnék neki csinálni egy kis ajándékcsomagot, ami csak neki lenne.
(Lesz a babának is külön.)
Eddig ilyesmire gondoltam bele, hogy arcmaszk, testradír, kis csoki ilyesmik.
Mit tudnék még belerakni, amik kis apróságok?
Mivel a kismama bőre nagyon szárad terhesség alatt, egy jó testápoló, shea vajas vagy sötétkék nivea. Kézkrém.
Egyébként az 1-es is jókat írt, mondjuk én most terhesen szintén a forró fürdőre vágyom, de azt nem lehet. Ami meg nem forró abba belefagyok ezért nálam nincs pancsi terhesség alatt.
Járj utána mer e pancsolni vagy sem, de igazából a fürdőbomba nem romlik meg később is használhatja és az mindig szuper ajándék :)
Nem értem a lepontozást :/
Én tudom, hogy nem lehet terhesen ilyeneket használni a fertőzések miatt, és melegebb vízben sem szabad fürdeni, ezért írtam, hogy nekem hiányzik. Nyilván a kismama is csak akkor használja majd, ha már lehet.
Kár, hogy ennyi rosszindulatú ember van itt a gyakorin. Ha nem tetszik, amit írtam, nyugodtan lehet írni olyan ötletet, ami szerinted jobb.
Én is készítettem ilyet a barátnőmnek.
Ráírtam, hogy xy túlélődoboza, vettem bele egy rakat mini nutellát a Müllerben, illatgyertyát, egy cica formájú melegíthető-/hűthetőbetétes párnát, egy utalványt a Douglas-be, arcmaszkokat, egy egy zacskó kesudiót, pisztáciát és datolyát meg pár kis kiszerelésű alkoholmentes sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!