Hogyan oldottàtok meg forgalmas helyen 3 évesnek autizmussal?? Hasonló tapasztalatok vagy ötleteket
Babakocsiba volt becsatolva. Vagy ölben.
Szintén autista, szintén hipotón. Kislány.
Mi brutál napokon újra befogtuk a babakocsit, normálnak tekinthető napokon a kézenfogva sétálás + gyerekhám kombináció volt a nyerő.
Egy darabig ő is szépen sétált kézenfogva, de mikor eljött az autósimogatós korszaka, akkor kiszámíthatatlanná vált. Egyszer kitépte magát a kezemből és egy szirénázó mentő után berohant a forgalomba. Utána tértünk vissza a babakocsira és a gyerekhámra. Sokan beszóltak emiatt, de mondhatott nekem bárki bármit, inkább tartsanak 💩 anyának minthogy baja legyen.
Én úgy csináltam házi gyerekhámot (a bolti kicsi volt rá), hogy gurtni anyagból varrtam egy 2 végű biztonsági karabíneres "pórázt" és csináltam hozzá 2 övet neki és magamnak. Az öveket kapcsoltam össze a pórázzal, így még kézfogás nélkül is volt egy kis szabadsága, de nem tudott elkapási hatósugárból meglépni.
"Megszakadok a buggy-tòl"
Hát ne szakadj meg tőle, hanem tedd bele a gyereket és told. Ennyi.
5-ös!
Te próbáltál már régi típusú buszra vagy magaspadlós villamosra babakocsit felpakolni miközben egy 3-6 éves üvöltve vergődik benne? Én igen és nem nagy élmény. Abba tényleg megszakad az ember...
9!
Próbáltam. Meglepő, de mindig volt valaki, aki segített. Nem szakadt bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!