Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mi a tapasztalata a...

Kinek mi a tapasztalata a neurofeedbackkel kapcsolatban? Beszedkesesrol van szo.3 eves

Figyelt kérdés

2023. jan. 19. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:
56%

Az én fiam adhd-s, néhány ismerősöm hordta ilyenre a gyerekét, és ódákat zengtek róla, hogy milyen jó. Hogy pontosan miben segített, nem is értettem, mert a gyerek viselkedése továbbra is kritikán aluli maradt.

Én egyszer felhívtam egy ilyen nőt, kb. 5 éve. Akkori fizetésekkel gondolkodj.

A kezelés azt hiszem összesen 3 hónapig tartott volna, és 300.000 ft-ba fájt volna. (Ez akkor nekem kb. 1,5 havi nettó fizetésem volt.)

Azt hiszem hetente kellett volna menni. Megkérdeztem a hölgyet, hogy én ezt értem, de mi a garancia, hogy valóban használ? Ennyi pénzt nem akarok kifizetni egy talánra. Erre az volt a válasza, hogy ő ezt külföldön tanulta, és nem lenne hiteles, ha ennél olcsóbban csinálná, senki nem venné komolyan. Erre én meg azt mondtam, hogy értem, hogy külföldön tanulta, de Magyarországon kell eladnia, magyar bért kereső embereknek. Aztán közölte, hogy a gyógyszergyár sem vállal garanciát semmire. Ezek után én inkább nem mentem oda. Akkor volt egy doboz Straterra 6000 ft, ami mögött elég komoly orvosi szakirodalom és kutatógárda áll, szóval ne hasonlítgassuk már a kettőt egymáshoz.

2023. jan. 20. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!