Neurofeedback terápiára járt valaki, van tapasztalata?
Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 21:08
1/2 anonim válasza:
Szia. 9 éves fiam már kb 30 alkalmon túl van. 7 éves fiam meg azt hiszem 7 alkalommal volt eddig. Az első 10 alkalmat heti 2 alkalmasával jártuk le. Utána csökkent heti 1 alkalomra. Mi tanulási nehézség miatt, düh kitörések miatt járunk. Ha nagyon bele akarom -beszélni, akkor azt mondom, hogy javult a helyzet, de lehetne szerintem jobb is. Még járunk, várom a csodát, bár elég drága. :( mi debrecen járunk. És ti?
2/2 anonim válasza:
Hello! Fiam diszes, de nagyon. Ezen kívül extrém rossz a munkamemóriája.2 éve kb 10 alkalommal voltunk. Láttam rajta fejlődést, de ősszel nem folytattuk anyagi és logisztikai okból. Kineziológushoz vittem később. Ott is láttam fejlődést, de lehet hogy tévedek, valahogy pénzlehúzas szaga volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!