Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki próbálta, annak milyen...

Aki próbálta, annak milyen tapasztalata van a neurofeedback terápiával/tréninggel (esetleg biofeedback-kel)?

Figyelt kérdés

Segített-e valakinek a problémáján?

Legyen szíves azt is írja meg a hozzászóló, hogy milyen célból próbálta ki és kinél. Köszönöm.

Történetek, tapasztalatok érdekelnek.

2016. márc. 20. 20:56
 1/6 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék nagyon. És arra is, elérhető-e tb alapon? Pl. nev.tan., pszichiátria stb., mert marha drága. Ennek még utánanézek. De nagyon jókat olvastam róla.
2016. ápr. 1. 12:00
 2/6 anonim válasza:
Annyit tudtam még meg ikres barátnőmtől, hogy ők 2x is nekifutottak, de nem látott változást a gyereken. Ahhoz meg drága, hogy ne érjen semmit, szerintem.
2016. ápr. 4. 09:34
 3/6 anonim válasza:

Én próbáltam, illetve a fiamat is vittem rá. Figyelem problémája volt és igen múlt időben beszélek róla, mert nagyon hatékonyan segített. Nekem meg segített a migrénes rohamaimat csökkenteni vele. Csak ajánlani tudom.

A legnagyobb probléma az időmenedzsment volt, de hál az égnek Budapest belvárosában találtunk egy klasz helyet, a Nyugati mellet.

2018. szept. 27. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
TB alapon nem elérhető.
2023. márc. 5. 20:15
 5/6 anonim válasza:
Hello! Fiam diszes, de nagyon. Ezen kívül extrém rossz a munkamemóriája.2 éve kb 10 alkalommal voltunk. Láttam rajta fejlődést, de ősszel nem folytattuk anyagi és logisztikai okból. Kineziológushoz vittem később. Ott is láttam fejlődést, de lehet hogy tévedek, valahogy pénzlehúzas szaga volt.
júl. 13. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi voltunk, nekünk semmit nem használt.
júl. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!