Úszómellényről kinek mi a tapasztalata? 2 évesnek?
Tavaly nem sokat voltunk vele vízben, mert a beülős úszógumikat utálja. Sír benne, fél, ha nem ér le a lába.
Idén inkább úszómellényt próbálnék ki, de elég drága hozzá, hogy ha nem tetszik, akkor megy a szekrény aljára. Mèly vízbe így se vinném, csak amíg a lába leér, de ugye csak 2 éves. Jobb a biztonság.
Az első kérdésem is ez: ki mennyire tálalja ezeket biztonságosnak?
A másik, hogy nektek a gyerek szerette?
Én inkább karuszora szavazok, azt tervezek venni a nyarra, októberben lesz 2 éves a fiam.
Szetintem ezekben a mellényekben nem lehet elég szabadon mozogni.
Biztonságosnak szülői felügyelet mellett teljesen biztonságosnak tartom.
A vizet szereti amúgy a gyereked? Ismeri egyáltalán a közeget pl babauszasrol? Én a saját gyerekemből indultam ki, akit alig lehet kirobbantani a vízből, semmi félelem érzete, de ő 4 hónapos kora óta heti egy-két alkalommal vízben van.
3-as vagyok, nekunk ilyen van:
karúszó, csakis.
Az úszómellény kényelmetlen, nagy, tapad, kikezdi a bőrt, le kell venni, fel kell venni, stb.
Karúszót ráadod amikor először vízbe megy, és le sem kell venni hazaindulásig. Tud benne homokozni, játszani, enni, szaladgálni, és nem jön rád a frász, ha kartávolságon kívülre kerül és esetleg a vízbe somfordál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!