Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi a véleményetek a neurofeedb...

Mi a véleményetek a neurofeedback terápiáról?

Figyelt kérdés

Szeretnék időpontot kérni,de előtte elolvasnák néhány véleményt.

Konkrétabban Kecskemétre szeretnék menni,járt már ott valaki,nagyon érdekelne hogy mi a véleményetek az ottani ellátásról?

2021. nov. 4. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Szintén Kecskemétre jártam, 20 alkalommal voltam. Alvásproblémára verhetetlen, a szorongáson is enyhített, de nekem nagyon összetett problémám van.
2021. dec. 1. 17:40
 2/3 anonim válasza:

Valaki gyerekének segített tanulási zavarokban? Dislexia stb. Meg extrém rossz munkamemóriában? Mi csak 10 alkalmat csináltunk pár éve. A gyerekem fejlődött olyan értelemben, hogy visszapofázósabb lett. Ezt én pozitív változásnak vettem. Nagyon összetett a problémánk ez tény. A kezelő hölgy nem tudom mennyire értett hozzá, állandóan a hatalmas stresszt emlegette az elejétől kezdve. Amit nem csodálok, mert, sokat követelek szegény gyerekemtől, mert latom hogy másban milyen okos értelmes kedves segítőkész. Szóval ki akarom hozni belőle amit lehet, hogy boldoguljon az életben.

Később voltunk kineziológusnál, mert a családban volt pozitív tapasztalat, allergiában és ingerlékenységben klasszul segített.

2024. júl. 13. 14:00
 3/3 anonim válasza:

Az előző vagyok.

Mi nem abban a városban nem ahhoz a kineziológushoz mentünk. Az írásképében változott - diszgáfias és diszkalkúliás is- jó értelemben de valahogy lehúzás szaga volt. Lehet hülye vagyok de fejőstehénnek éreztem magam. Szóval inkább pszichologizált a kineziológus, és nyújtotta mint a rétestésztát a kezeléseket

2024. júl. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!