Hogyan oldottàtok meg forgalmas helyen 3 évesnek autizmussal?? Hasonló tapasztalatok vagy ötleteket
10!
Akkor te szerencsés vagy! Nekem volt olyan, hogy a buszsofőr szólt, hogy amíg be nem fogja, fel ne merjek szállni vele, de olyan is volt, hogy az sikítása miatt zuhogó esőben leszállítottak... 4* átszállással tudom bevinni a gyerekeket a sulikba. A legtöbbször csak beszóltak, hogy talán nem babakocsiba kellene vinni egy ekkora gyereket, vagy miért nem nevelem meg stb. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor segítettek nekem. Amikor ép vagy nem feltűnően bajos gyerekkel kell segíteni, akkor segítőkészebbek az emberek is, de mikor egy láthatóan/hallhatóan problémással, akkor a legtöbbször van valami extra fontos dolguk, ami miatt észre sem veszik, hogy segítség kellene.
13! De leszállíthatja sajnos. Benne van a szabályzatba/"házirendbe" vagy mibe, hogy aki az utastársakat zavarja, az leszállítható. Egy síró ordító gyerek pedig annak minősül. Akár autista, akár nem.
Én is megmondtam a lányomnak, hogy ha fennhangon fog kiabálni a buszon,hogy mindenki szálljon le,mert ő nem bírja elviselni az embereket, akkor a sofőrbácsi le fogja szállítani. Autista ő is... nem bírja a tömeget..De szerencsére egyre ritkábban fordul elő,hogy kiabál. Már 7 éves,lassan már megérti a dolgokat.
Tényleg érthetetlen, hogy kerül a szövegbe a "buggy". Mellesleg a szöveg többi része is kissé zavaros, hiába van magyarul.
Talán külföldön él a kérdező, de attól még nem kellene elfelejtenie magyarul beszélni, írni!
Két dolog magyarázhatja, ha ez a helyzet, akkor bocsánat a kommentért: mégsem magyar anyanyelvű a kérdező, vagy magyar anyanyelvű ugyan, de már külföldön született, és soha nem is tanult meg tökéletesen magyarul.
6/15
Hàt igen te biztos a Buggyt egy 15 kg gyerekkel 6 kg a a buggy két wmwletet plusz a vobatokra amiken senki nem segit repülve viszed fel főleg ha egYedül vagy s tied a bevàsàrlàs is.
Ezért szakadok meg
S az urasàg ki se akar szàlni de ha mégis akkor melyiket fogjam?!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!