Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Màrciusi kismamàk ki hogy van?

Màrciusi kismamàk ki hogy van?

Figyelt kérdés
Érdekel hogy hogy érzitek magatokat, mi fáj mi nem, hogy megy az alvás, hajolás és minden más..mikorra vagytok kiírva? Hogy érzitek, előbb meglesz a babó?:)
jan. 14. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Március közepén kellene szülnöm. Ma este megyek a nőgyógyászhoz, remélem mindent rendben talál.

A legutóbbi vizsgálaton még nem volt megfordulva. Magán klinikára járok terhesgondozásra, de az orvosom allamiban is dolgozik, így a legközelebbi alkalommal fogjuk megbeszélni a szülés részleteit. Természetesen szeretnék szülni, érzéstelenítő nélkül. Ha engedik, akkor kádban. Lehet, hogy később ordítani fogok, hogy adják be az EDA-t, de próbálok úgy készülni, hogy ilyesmire ne kerüljön sor.

Ma a babám egész nap rugdos, van amikor kellemes érzés és van amikor csillagokat látok. A derekam szokott fájni, olyan mintha ott becsípődött volna valami ideg és úgy nehéz járni is. Szerencsére nem vizesedek és plusz 5kg- nál járok. Lehajolni egyre nehezebb, de szerencsére itt a Férjem, aki nem is nagyon engedi. Ha szükséges rögtön ugrik. 🤷‍♀️

A hányinger még mindig tart, és úgy néz ki, hogy ez már végigkísér az úton. A nap legnagyobb részében unatkozom, mivel úgy érzem, hogy semmi energiám nincs, kicsit teszek veszek, aztán már le kell feküdnöm. A napi fél órás sétához próbálom tartani magam. Már nagyon várom a márciust.

jan. 14. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szintén március közepe, én is nagyon várom már a végét. Harmadik baba, úgyhogy már gyakorlott vagyok, hogy mit hogy tudok megcsinálni, de attól még nem esik jól. Egyre többet vagyok éjjel ébren, hiába vagyok fáradt. A baba hál istennek nem rugdos olyan erősen, az első két terhességemnél sokkal rosszabb volt a helyzet, de néha kinyújtja a lábát és teljesen egyenesbe feszíti magát, olyankor úgy érzem, hogy ez mindjárt kijön vagy alul vagy a torkomon. 😅 Az első két babával azt éreztem és azt is mondták az orvosok, hogy előbb fognak jönni, de mindkettő terminus után jött, úgyhogy már nem is reménykedem, akkor kevésbé lesz idegőrlő a vége. Ez lesz az utolsó babánk, nagyon várom, hogy találkozzak vele, és nagyon várom, hogy soha többé ne legyek terhes, én ennek minden percét utáltam, el sem tudom képzelni, hogy hogy élvezi valaki magát a terhességet. A szüléstől 50%-ban félek, 50%-ban várom. Az első kettőt 100%-ban vártam, úgyhogy ez is új. Mostmár kihalt belőlem a remény, hogy talán a többedik szülés könnyebb vagy rövidebb lesz. Mindkettő 24 óra volt, erre számítok harmadszorra is. És bár mindkét szülésemre szeretettel gondolok vissza, nem akarom, hogy kicsavarodjanak a belső szerveim a fájdalomtól. 😓

Te hogy vagy? Kitartást mindenkinek! Előbb utóbb tavasz lesz.

jan. 14. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!