Vannak itt még kismamák, akik márciusra vannak kiírva?
Sziasztok :)
Van itt más kismama is, aki márciusban szül a tervek szerint? Gondoltam megoszthatnánk egymással, hogy ki hogy van :)
Én március 16-ra vagyok kiírva :)
Utolsó, komolyan? Nekem nem is látszik szinte semmi pocak, max ruha nélkül, pedig nem vagyok se vékony, se duci :o
Én kislányt várok, szerencsére eddig minden rendben van, babakocsit, pelenkát, pár kisruhát, mellszívót, légzésfigyelőt, sterilizálót már megvettük, a többit jövő szerdán vesszük neki :) Ti hogy álltok?
Nekem már 23 hetesen akkora pocakom van, mint másnak 30 hét körül, pedig vékony vagyok, csak a hasam nőtt, pár napja már a reflux is kínoz, most kaptam rá ludeat, mert már savat hánytam, a derekam is fájdogál, pedig még messze a vége.
Én is kislányt várok, szinte már mindent megvettünk mi is, egy két apróság hiányzik, de még van idő, 7.hónapra szeretnék mindent beszerezni.
2-es voltam
4-es vagyok. Igen, nagyjából a huszadik héttől egyre növekszik a kicsike. Már kabátot is kellett cserélnem, mert nem tudtam összecipzározni :D A derekam nekem is majd leszakad
Mi fiút várunk és inkább az apróságokkal kezdtük. De már csak a kiságy, babakocsi, mellszívó hiányzik. A nagyobb kiadásokat hagytuk a végére. Meg persze a ruhácskák. Azt jobbnak láttunk nem elkezdeni, mert kb mindenhol találunk cuki darabokat és ha meg is vettük volna, már Dunát lehetne rekeszteni
3-as vagyok.
Nekem is alig van pocakom, ruhában szinte alig látszik valami.
Mi is kislányt várunk. :)
Nekünk leginkább csak ruhácskáink vannak egyenlőre, ugyhogy még sok beszerezni való van vissza.
Házfelújításban vagyunk, így egyenlőre arra koncentrálunk hogy időben befejezzük. :)
Sziasztok!
En aprilis 2-re vagyok kiirva:)
Kozben itt van nekem egy 10 hónapos "nagyteso" is. Izgi lesz a következő az ev az biztos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!