Vannak itt még kismamák, akik márciusra vannak kiírva?
Sziasztok :)
Van itt más kismama is, aki márciusban szül a tervek szerint? Gondoltam megoszthatnánk egymással, hogy ki hogy van :)
Én március 16-ra vagyok kiírva :)
Igen, már megvan a fix neve, de már azelőtt tudtuk, hogy mit szeretnénk, mielőtt megfogant :)
Most várjuk a 11.-ét, akkor lesz a genetikai ultrahang, onnantól meg már nagyon közel van a babóca.
Fú, én mostanában nagyon kifáradok mindben, most is csak azért vagyok ébren, mert a kislányom ilyenkor még szopizik egyet. Sokkal nehezebb ez a terhesség, nyilván gondoltam, hogy ilyen lesz, mert itt egy 10 hónapos, akiről gondoskodni kell.
A mi babánk amúgy nagyon aktív, szetrugdossa a bordáimat, úgyhogy aludni se alszok jól. Ez az elmúlt 1 hónap nekem nagyon szenvedes sajnos. Már nem bánnám, ha a szülésnél járnánk:D
Nevet mi még nem választottunk, két név között vacillálunk, Olívia és Dalma. A "nagytesó" Adél.
(Nem tudom hanyas kommentelő voltam, meg, hogy irtam-e a baba nemét, de kislányunk lesz megint, ahigy a nevekből látszik:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!