Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt még kismamák, akik...

Vannak itt még kismamák, akik márciusra vannak kiírva?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Van itt más kismama is, aki márciusban szül a tervek szerint? Gondoltam megoszthatnánk egymással, hogy ki hogy van :)

Én március 16-ra vagyok kiírva :)

2020. dec. 17. 08:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok,én március 15-re vagyok kiírva.Nekem is nehézkes az öltözés is már🙄
2020. dec. 18. 06:25
 12/23 Wonderwomen ***** válasza:
100%

Szia! Március 19-re vagyok kiírva, kisfiú 💙

Olyan 1-2 héttel ezelőttig semmi gondom, bajom nem volt. Nagyon nem bírom a frontot és a szeles időt. Olyankor leszakad a derekam (eddig 5 kiló plusz) és relatív sokat keményedik a pocim. Ezeken a napokon pár száz méter séta is gázos tud lenni. De tegnap pl. nagyon jól voltam, 6 km-t sétàltam. 🤭

Pocim nemrég kezdett el gömbölyödni.

27+0

2020. dec. 18. 07:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Én 10 kilónál tartok papíron, valójában olyan 5-6 (az első mérésre, a 11.hétre nagyon sokat lefogytam, semmi étvágyam nem volt). Nekem még nem esik nehezemre semmi, viszont 3 hete volt egy autóbalesetem, emiatt kímélnem kell magam. Baba néha a frászt hozza rám, hogy nem mocorog, de harántfekvésben van még és nagyon lent :/
2020. dec. 18. 07:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én március 24-re vagyok kiírva és nagyon örülnék, ha találnék pár sorstársat, akivel megoszthatjuk, ki hogy van 😊

Nekünk ő a második kisfiunk, a nagyobb szeptemberben múlt 2 éves. Nincs semmi különösebb panaszom, maximum annyi, hogy szívesen pihennék kicsit többet 😊 a pocakom óriási, de gondoltam, hogy a második terhességnél még látványosabb lesz, mint elsőre.

2020. dec. 18. 17:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Dejó csatlakozunk március 31 :) vagyis ez az UH szerint , mert sajna rejtély mikor foganhatott még gőzerővel szoptattam a kisbabám , aki most 14 hónapos kicsilány :) Van még egy kisfiú is aki Januárban lesz 3 éves<3 elvileg kisfiút várunk most , de annyira nehezen mutatta meg , hogy nem is biztos:/ a vizsgálatokra nehezen jutok el most nem voltam két hónapja , de megyek elvileg 31-én. Remélem sikerül :D amúgy nagy a pocakom rendkívül nehéz mozogni főleg öltöztetni a kicsiket jajj:D sajnos sokat keményedik is a pocakom mert nem tudok pihenni:( közben építkezünk , jelenleg pici 40nm albérletben lakunk nem terveztük, hogy ilyen sokat leszünk ilyen gyorsan :D mindenünk van a piciktől még pelenkánk is maradt úgyhogy nem kell semmi :) a szüléstől félek , de igyekszem leküzdeni és hősiesen helytállni ismét! Akinek többedik baba ezzel , hogy van? jó babavárást mindenkinek!
2020. dec. 24. 22:03
 16/23 anonim válasza:
Sziaa. Én is március 16 😄 pont ma néztem hogy hirtelen mekkorát nőtt. 😯Még egész jól vagyunk. Séta közben néha kicsit úgy érzem leszakad a hasam. Akkor pihenek. De kB ennyi. Most gondolkodom egy ilyen pocaktarton.. Nektek van? Ja meg kiakaszto hogy van olyan nap hogy csak este jelentkezik be, de ma pl egész nap csapatta ❤️
2020. dec. 29. 00:21
 17/23 A kérdező kommentje:

Nekem ma elég sokat görcsölt a hasam, pedig eddig soha nem volt ilyen. Meg is ijedtem, de inkább szélgörcsnek éreztem, plusz mellette délelőtt hánytam is. Lehet valamit összeszedtem, vagy csak a karácsoN utáni össze-vissza evés.

Az én babámnak is vannak lusta napjai, hetei. Tegnap majdnem kórházba mentem, mert egész nap meg sem mozdult, ma pedig bulizik. Nagyon kiszámíthatatlan és a frászt hozza rám folyamatosan :(

Pocaktámaszra nem gondoltam még, mert nekem nagyon kicsi a hasam. Vagyis már annyira nem, látszik meg minden, de másnap 20 hetesen ekkora kb. Kismama párnát/szoptatós párnát vettem, majd ha nehezedik, akkor alváshoz valószínű befogom :)

2020. dec. 29. 00:44
 18/23 anonim válasza:

Jaj ne is mondd. Néha nem tudom eldonteni hogy a hasam, beleim vagy mi görcsöl...

Ha tehetném minden nap ulttahangoznam hogy minden oké e😅 ma nekünk halisten nagyon jó kis napunk van.

2020. dec. 29. 19:52
 19/23 A kérdező kommentje:
Ma a mi babócánk is mozog, bár ülve-állva nehéz megítélni, hogy ő-e az :)
2020. dec. 29. 21:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Én néha el is felejtem figyelni , de jön az este , leülök pihenni és akkor aztán van buli :D de jó sokára éreztem 23hetesen csak először na addig tiszta idegbe voltam , hogy minden rendben van -e?! Az előző babát már 15 hetesen éreztem fura volt , hogy most nem. Holnap megyek orvoshoz :) már réges rég nem voltam kiderül majd mennyit híztam ( kb ennyi) és kapok időpontot ultrahangra is :D találtatok már nevet a babátoknak? Vagy még nem fix?
2020. dec. 30. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!