Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak, akik marcius-aprilis...

Kismamak, akik marcius-aprilisra varjatok a babat, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem rengeteget faj a belso combom es a derekam, csontjaim.
2014. okt. 1. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nèha keményedek,és még mindig fekvés,pihenés van előírva.

Amúgy minden oké..

2014. okt. 1. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Mi március végére várjuk a másodikat.

Sokkal többet émelygek és hányok, mint az elsővel, illetve a 12. hétig nagyon sokszor volt migrénem, ami amúgy nem jellemző rám.

Egyébként jól viselem, előzőleg is szerettem állapotos lenni.

2014. okt. 1. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi is március végére várjuk a másodikat. Most nagyon korán és sokáig voltam rosszul most már jól vagyok és kezdem élvezni. :)
2014. okt. 1. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Április végére várjuk a másodikat. Most kezdenek enyhülni a tünetek, eddig sem volt vészes, de eléggé megnehezítette így is a napokat az állandó hányinger. Várom a 12. hetet. :)
2014. okt. 1. 14:13
 5/11 A kérdező kommentje:
En a harmadikat varom. az elso kettonel nem voltam egyaltalan rosszul, de most igen. Igaz, mar elmult. Kicsi korkulonbseg lesz koztuk, 1,5-1,5 ev.
2014. okt. 1. 15:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Hú, le a kalappal, akkor még a nagy is kicsi. Nálunk 22 hónap lesz. Utolsó voltam.
2014. okt. 1. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok nálunk 3 év 3 hónap lesz a különbség.Nem így terveztük de így jött össze.
2014. okt. 1. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok! En is marcius vegere varom. Nalam minden tunet maradt, sot olyanokkal gyarapodott a sor mint fuldugulas :-D Elso baba.

Gyorsan lenne is egy kerdesem: lehet hogy mar erzem a picit? Adott ponton ilyen buborek szeru erzeseim vannak neha, de nem tudom, hogy belmozgas, vagy tenyleg o :-) Eleg vekony vagyok, mar a hasam is kezd kerekedni (es ez mar nem puffadas).

Koszi

2014. okt. 1. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nagyon lent érzed, akkor végülis lehet.

Én az előző terhesség óta folyamatosan érzek magzatmozgásokat, már teljesen elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán akkor azt éreztem-e tényleg, de fogalmam sincs, most hogy fogom észrevenni...

2014. okt. 1. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én április végére várom a másodikat, pontosan 3 év lesz a korkülönbség. Az elsőnél és most is a 10. héten megszűntek a kellemetlen tünetek. Ennek köszönhetően már előkerült a szívhang figyelő. :)
2014. okt. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!