Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30-31 hetes kismamák. Hogy...

30-31 hetes kismamák. Hogy vagytok? Mozgolódik a picur? Hol érzitek? Várjátok már a nagy napot?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 17:13
 1/9 anonim válasza:
Szia! Én 31+3hetes vagyok és egyre rosszabbul bírom. Nehezen megy bármit is megcsinálni, a lépcsőzéstől kifulladok de van olyan is hogy csak szuszogok pedig nem csinálok semmit. A babó egyre többet mocorog meg csuklik:-) Sokszor fáj mára bordám.Már nagyon várom a napot, hogy lássam! Te kedves kérdező hogy vagy?
2014. jan. 1. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Én 31+2 vagyok.Nehezen birom màr én is.Egy kis pakolástól kiakadok.Hangulatváltozásaim vannak.Teher már minden.Lanyommal semmi bajom nem volt.Tényleg minden terhesség más.Aludni csak bal oldalon tudok.Általában 4-ig elmegyek 2 szer pisilni.Utàna már nehezen vagy nem is alszom vissza.Nagyon sokat mocorog.Szinte egész nap érzem.Kinyomja magát.Kedves első:hol fogsz szülni?
2014. jan. 1. 17:41
 3/9 anonim válasza:
Én is felkelek többször és általában nehezen alszom is vissza. Nálunk is nagyon szereti kinyomni magát. Néha nagyon kellemetlen. Debreceni klinikán fogok szülni. Te?
2014. jan. 1. 17:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Margit kórház.Bp.Megvan már mindenetek? Fiu vagy csajszi lesz? Nekem a szeméremcsontom fáj de nagyon.Sokszor alig bírok felkelni az ágyból.
2014. jan. 1. 18:06
 5/9 anonim válasza:
Még a kórházi csomag nincs összekészítve és egy-két dolog még hiányzik de babaszoba kész és nagyjából a ruhácskái is megvannak. Kisasszony:-) Nekem e hátam meg a derekam szokott nagyon fájni.
2014. jan. 1. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! 30+4 hetes vagyok! Én még szerintem elég jól bírom,még nem érzem,hogy annyira terhes lenne a terhesség.Pedig cukros is lettem,éjjelente nem csak pisilni,de legalább 3x kell felkelnem hálóinget cserélni,annyira izzadok,néha alig kapok levegőt is de még elég jól megvagyok,szerintem a vége lesz a legrosszabb ilyen téren.Nekem nagyon szereti feszegetni a bordáimat a lábával,sokat "meszel" (ahogy a férjem mondaná..végig húzza valamijét a hasfalamon) sőt mostanában legalul az ágyékomnál is érzek valamit,szóval mindenhol mocorog a baba,nagyon sokat.

Mi már alig várjuk a nagy napot,szinte már máshol sem járnak a gondolataim.Kislányom lesz amúgy :)

2014. jan. 1. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én 31+4, eddig jól bírtam, nem is értettem, ha valaki írta, hogy nem tud aludni.... most meg.... már sehogy sem jó. Háton ugye nem lehet, bal oldalt a baba nem szereti, ha oda fordulok és sokáig úgy alszom, akkor felkelek, hogy feszít, marad a jobb oldal, de akkor meg elzsibbad a karom. :)

Pisilni sokat felkelek, legalább 3-4szer, forgolódom is sokat.

Nagyon szeretem, ahogy mozog, de néha fáj, amikor olyat talál el alul, és néha a szeméremcsontom is úgy fáj, alig bírok felkelni az ágyból.

A szüléstől egyre inkább félek, vagyis tartok... nagyjából megvannak a dolgok, de még nem álltam neki kimosni, január közepe felé tervezem, 1-2 dolog kell még: ágyvédő, gumis lepedő, ilyesmi.

Kisfiú. :)

2014. jan. 2. 09:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Lányok!Köszönöm,hogy irtatok!KIbirjuk azt a pár hetet.ERŐSEK VAGYUNK:BOLDOG BABAVÁRÁST NEKTEK!!!!
2014. jan. 3. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Koszi, Neked is. :)
2014. jan. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!