30-31 hetes kismamák. Hogy vagytok? Mozgolódik a picur? Hol érzitek? Várjátok már a nagy napot?
Szia! 30+4 hetes vagyok! Én még szerintem elég jól bírom,még nem érzem,hogy annyira terhes lenne a terhesség.Pedig cukros is lettem,éjjelente nem csak pisilni,de legalább 3x kell felkelnem hálóinget cserélni,annyira izzadok,néha alig kapok levegőt is de még elég jól megvagyok,szerintem a vége lesz a legrosszabb ilyen téren.Nekem nagyon szereti feszegetni a bordáimat a lábával,sokat "meszel" (ahogy a férjem mondaná..végig húzza valamijét a hasfalamon) sőt mostanában legalul az ágyékomnál is érzek valamit,szóval mindenhol mocorog a baba,nagyon sokat.
Mi már alig várjuk a nagy napot,szinte már máshol sem járnak a gondolataim.Kislányom lesz amúgy :)
Sziasztok, én 31+4, eddig jól bírtam, nem is értettem, ha valaki írta, hogy nem tud aludni.... most meg.... már sehogy sem jó. Háton ugye nem lehet, bal oldalt a baba nem szereti, ha oda fordulok és sokáig úgy alszom, akkor felkelek, hogy feszít, marad a jobb oldal, de akkor meg elzsibbad a karom. :)
Pisilni sokat felkelek, legalább 3-4szer, forgolódom is sokat.
Nagyon szeretem, ahogy mozog, de néha fáj, amikor olyat talál el alul, és néha a szeméremcsontom is úgy fáj, alig bírok felkelni az ágyból.
A szüléstől egyre inkább félek, vagyis tartok... nagyjából megvannak a dolgok, de még nem álltam neki kimosni, január közepe felé tervezem, 1-2 dolog kell még: ágyvédő, gumis lepedő, ilyesmi.
Kisfiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!