Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az orvosom nem lát 7...

Ha az orvosom nem lát 7 hetesen csak petezsákot, érdemes elmenni másik orvoshoz vagy nem?

Figyelt kérdés
A doki missed ab-ot javasolt.Sajnos a 7 hét biztos, nem lehet fiatalabb terhesség, max ha a spermiumok életképesek bent pár napig...mit tegyek?
2013. jún. 6. 07:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
ha kérek a háziorvostól beutalót HCG-laborra, hogy fogom tudni h emelkedik e, 1 vérvételből??Azt mondta a dokim, hogy mivel terhesség, úgyis van HCG-szint, csak ez nem elég...
2013. jún. 6. 08:10
 12/31 anonim ***** válasza:
Mindenkit elküldenek vérvételre missed ab előtt. Nem kell kérni.
2013. jún. 6. 08:11
 13/31 anonim ***** válasza:
A műtét azért annyira nem veszélyes. Nekem két barátnőmnek is volt első babával (mind két esetben leállt a babák szíve 9 illetve 10 hetesen) és semmi extra nem volt a műtéten. Altatásban csinálják kb. 5-20 perc. Volt szerencsém kórházban feküdni, és ott is volt 3 "kismama" akinek missed abortuszuk volt és egy akinek 9 hetes abortusza (genetikai gond). El sétáltak a két lábukon a műtőbe, ott elaltatták őket 20 perc múlva vissza hozták őket és 1 óra múlva már nevetgéltünk velük együtt.
2013. jún. 6. 08:25
 14/31 anonim ***** válasza:
Az egyik "kismama" 43 éves volt és a magzatja darabokra esett és elkezdtek meszesedni a részek és őt is gond nélkül megműtötték. Én elmennék egy másik orvoshoz is kikérni a véleményét, a műtétről is!
2013. jún. 6. 08:27
 15/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt missed előtt vérvétel, pedig sajnos 2 elhalt terhességem is volt.
2013. jún. 6. 08:29
 16/31 anonim ***** válasza:
Sajnos már a házi orvos nem kérhet hcg vizsgálatot
2013. jún. 6. 08:30
 17/31 anonim ***** válasza:

Elsősorban nyugodj meg..:) Én a helyedben azonnal keresnék másik orvost, mert nem kielégítő az infó, amit ad..Ha az lenne, nem tennél fel itt kétségbeesetten kérdést.Nekem is volt missed ab-om 8 hetes terhességgel, semmi extra nem volt benne.A műtét után 2-3 héttel teherbe is estem újra.De addig ne is beszéljünk műtétről, még meg nem bizonyosodunk arról, hogy valóban nem csak a doki béna.Minenképp keress egy másikat..:)

A rémtörténeteket meg hagyd magad mögött, mert olyat sokat hallani..:)

2013. jún. 6. 08:35
 18/31 anonim ***** válasza:

Hidd el, vannak még csodák! Bízz a babádban és magadban. Ha 1 hét múlva sem lát semmit, akkor menj el másik orvoshoz is.

Nekem hátrahajló méhem van, és az orvos percekig nem látott a gépen semmit. Kérdezgette, hogy biztos pozitív a tesztem?, nincs vérzésem, pecsételésem?, biztos terhességi tüneteim vannak? , stb... Már sírtam, amikor kb 3-4 perc után ott volt feketén-fehéren a babám a tv képernyőjén. Azt mondta, annyira hátrahajló a méhem, hogy ilyennel még nem nagyon találkozott, és pont abba a részbe vackolta be magát a kicsi.

2013. jún. 6. 09:02
 19/31 A kérdező kommentje:
Nekem is "rendkívül" hátrahajló a méhem, ebben bízom még talán...de petezsákot látott, az hogy lehet??
2013. jún. 6. 10:25
 20/31 anonim ***** válasza:

7 hetesen nekem is csak petezsákot láttak embrió nélkül...

Ma már 1,5 éves a fiam,mert nem hagytam és másik orvoshoz mentem.

Mielőtt belemennél a missed ab-ba,még tégy egy próbát máshol is!

2013. jún. 6. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!