Ha az orvosom nem lát 7 hetesen csak petezsákot, érdemes elmenni másik orvoshoz vagy nem?
Elsősorban nyugodj meg..:) Én a helyedben azonnal keresnék másik orvost, mert nem kielégítő az infó, amit ad..Ha az lenne, nem tennél fel itt kétségbeesetten kérdést.Nekem is volt missed ab-om 8 hetes terhességgel, semmi extra nem volt benne.A műtét után 2-3 héttel teherbe is estem újra.De addig ne is beszéljünk műtétről, még meg nem bizonyosodunk arról, hogy valóban nem csak a doki béna.Minenképp keress egy másikat..:)
A rémtörténeteket meg hagyd magad mögött, mert olyat sokat hallani..:)
Hidd el, vannak még csodák! Bízz a babádban és magadban. Ha 1 hét múlva sem lát semmit, akkor menj el másik orvoshoz is.
Nekem hátrahajló méhem van, és az orvos percekig nem látott a gépen semmit. Kérdezgette, hogy biztos pozitív a tesztem?, nincs vérzésem, pecsételésem?, biztos terhességi tüneteim vannak? , stb... Már sírtam, amikor kb 3-4 perc után ott volt feketén-fehéren a babám a tv képernyőjén. Azt mondta, annyira hátrahajló a méhem, hogy ilyennel még nem nagyon találkozott, és pont abba a részbe vackolta be magát a kicsi.
7 hetesen nekem is csak petezsákot láttak embrió nélkül...
Ma már 1,5 éves a fiam,mert nem hagytam és másik orvoshoz mentem.
Mielőtt belemennél a missed ab-ba,még tégy egy próbát máshol is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!