Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes vagyok, ma voltam...

6hetes vagyok, ma voltam uh-on. A dokim elmegy szabira, aug 13-án lesz újra. Érdemes egy másik nőgyógyászhoz elmenni?

Figyelt kérdés
augusztus 13-án jön vissza az orvosom a szabiról, azt mondta bármi problémám van hívjam, de ha nem nincs akkor is elmehetek egy másik nőgyógyászhoz uh-ra? 5hét azért sok idő és nagyon az elején vagyok, ilyenkor tünet nélkül is lehet bármi baj.
2008. júl. 2. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes váltanod, úgyis pont akkor leszel a 12. hétben, akkor kell az első uh. csinálnia!!! Vigyázz nagyon magadra!
2008. júl. 2. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem is , ha szimpatikus maradj csak 5hét nem nagy idő, főleg így az elején.

sok boldogságot!

2008. júl. 2. 11:04
 3/8 A kérdező kommentje:
nem váltani szeretnék, dehogyis:-) csak egy uh erejéig elmenni máshoz, mondjuk 2-3hét múlva, hogy minden rendben van e. Mert voltak itt olyanok, akiknek egyszercsak nem volt szívhang. És az 5hét soknak tűnik nekem:-)
2008. júl. 2. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyolc hetesen szoktak még egy ultrahangot csinálni a 12 hetes előtt, úgyhogy szerintem menj el.

Nem muszály másik orvost keresned, a szülészeten megcsinálják neked, de lehet, hogy beutaló kell hozzá. Azt érdeklődd meg.

Melyik kórházban akarsz szülni?

2008. júl. 2. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha vmi baj lenne,de reméljük nem lesz azt úgyis megéreznéd hidd el! De,erre ne is gondolj, ezért kell sokat pihenni, nem stresszelni.
2008. júl. 2. 11:08
 6/8 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs még. Ezt az orvos is kérdezte. Én mindenképpen szeretnék nála (más orvostól kiráz a hideg), de nem tudom melyik kórházban dolgozik. Régen a Szabolcs utcai kórházban volt, de azt ha jól tudom megszűntették. Majd megbeszélem vele, mert azért bababarát kórházban szeretnék szülni, az meg csak 3-4 van Pesten. Remélem majd összehozzuk vhogy.
2008. júl. 2. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha úgy gondolod menj el UH a 8. hét után is SOKKAL NYUGODTABB LESZEL. Nekem 6 hetesen volt UH utána 9 hetesen, azt hittem minden rendben és mégsem, pedig jól voltam. Nálad biztos minden rendben lesz. Csak nyugi.
2008. júl. 2. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem menj el másikhoz,egy ultrahangot megér,én nagyon rosszul voltam folyamatosan mikor a baba elhalt akkor se ennyhultek a terheségi tüneteim,söt miután elvették utána még voltak terheségi tünetem a doki azt mondta 2-3hét mire kiürül a szervezetböl a hormon én 2hétig voltam rosszul,most ismét babát várok és a dokim elment 1hét szabira de én elmentem máshoz akit utálok is ráadásul biztos ami biztos megnézetni minden rendbe van ,ugyhogy menj nyugodtan
2008. júl. 2. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!