Semmi, de semmi reményem nincs igaz? Azt hiszem ezt nem élem túl!
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, ma voltam hüvelyi UH-on, 10 x 5 mm petezsákot láttunk, de benne szikhólyag és embrió nem látható. Azt hittem meghalok, ott az ágyon...a doki azt javasolta, hogy 1 hét múlva - ami már a 8. hét, menjek vissza, csinál még 1 UH-ot, de úgy láttam, nem ad neki sok esélyt...nincs is, igaz??Ilyenkor már szívhangnak is kéne lennie, és mondta, hogy mekkora embriónak, de még szikhólyag sincs...korszerű a gépe, tehát nem emiatt nem látta. Tünetem semmi sincs, csak mellfeszülés. Azt mondta, hogy be kell feküdnöm a kórházba és ott "eltávolítják" kész...én ezt nem bírom ki!2013. jún. 5. 20:44
11/13 anonim válasza:
Biztos 28 napos a ciklusod??? Mert ha esetlge nem akkor lehet a baba később fogant! Ezt a dokid is kérdezte??? Tudod ők a mensi első napjától számolják a terhességet, de ha neked nem a 14. napon van ovud akkor nem lehetsz 7 hetes. Ha mégis úgy van, akkor meg hidd el jobb most egy terhességmegszakítás mint egy sérült gyermek, vagy egy mozgáskorlátozott... érted? ha a baba nem fejlődik most akkor valami baj van és a természet jelez. Nekem is volt már vetélésem, de van már egy gyermekem és most várom a 2. babát. Nem gondolok már a régi dolgokra.. meglátod te se fogsz mindig. Perszehogy fáj, de fogd fel optimistán és valóban ha egy terhesség nem fejlődik akkor biztos hibás bent valami .... érted? sok erőt
12/13 A kérdező kommentje:
sajnos a ciklusaim szabályosak és 25 naposak...ráadásul abban a hónapban csak 1 alkalommal voltunk együtt, uhogy ez csak akkor lehetett...:-( pontosan éreztem a beágyazódást isa, ami rá 10 nappal volt, voltak tüneteim, pecsételés, rózsaszínes maszat...
2013. jún. 5. 22:18
13/13 anonim válasza:
Ha tudod, hogy mikor "készült" a baba, és nincs csúszás, tehát tényleg 7 hetes a terhesség, akkor sajnos valószínűleg nincs remény.
De túl fogod élni, nagyon sokan túlélték már. Az ilyesmi sokkal gyakrabban fordul elő, mint az ember gondolná, amikor velem történt meg, egy csomó ismerőstől hallottam, hogy neki is volt, volt akinek többször is. Ráadásul nekem 7 hetesen még volt szívműködés, 9 hetesen már nem.
De utána ismét hamar terhes lettem, és most van egy egészséges kisfiam.
Remélem neked is hamar összejön! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!