Az angelsound szívhang figyelőt használom és azt hiszem hogy rákattantam! Minden nap meghallgatom vele a picimet! Árthat ez neki?
Azt fogják mondani, hogy nem kellemes a babának. De sztem ha téged ez megnyugtat, akkor a baba is boldog:)
Kétlányos 32hkm.
Köszi a válaszokat!!! Remélem is hogy nem okoz problémát!! :))
Utolsó!! Igen ugyan azon az elveken működik!! Doppler készülék és a piacon az egyik legjobb!!
hasonlóan aggódós kismama vagyok, mint te, én is megvettem 14 hetesen a szívhangfigyelőt, és két naponta hallgattam vele a babát. Nem hiszem, hogy árt neki, de mint később kiderült, az én kislányom rettenetesen utálja.. 16-17 hét környékén állandóan elmenekült előle, egészen a szeméremcsontom mögé húzódott, most pedig 20 hetesen hatalmasakat rugdos belé, tiltakozik ellene rendesen, nem is nagyon tudjuk már meghallgatni vele a szívét.
Tudom, hogy nehéz, de azt ajánlom próbáld minél kevesebbet használni, nem jó a babának, ha mindennap zaklatják vele..
Hidd el, hamarosan elkezd majd mocorogni, akkor már sokkal nyugodtabb leszel, mert ezáltal tudni fogod, hogy minden rendben vele:)
20 hkm
Én is így hallottam, hogy nem árt, de rettenetesen utálják. Nem ismerem a készülék működését, de állítólag gyenge ultrahangot használ, ami zavarhatja a babákat. Mi pont ezért nem vettünk, mert bár szerettem volna, de ha baj lenne, úgyis azonnal érezném, és minden értéke teljesen jó, így inkább kihagytuk a kütyüt a repertoárból, és helyette inkább 4D-re mentünk, ott láthatjuk is. :) De persze, majd ha érezni fogod a baba mozgását, tudni fogod, hogy őt zavarja-e. Ha nem, miért is ne használnád? :)
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!