Tegnap az irodában egész nap nagyon fázott a lábam, azóta nagyon sűrűn járok pisilni,bár szerencsére nem csíp. Viszont közbe enyhén érzem a veséimet. Mintha ilyen villogó fájdalom lenne,de nagyon enyhe. Elég, ha hársfateát iszom mondjuk és mellé sok-sok folyadékot?
Kisvirágú füzike virágos hajtása forrázva. Gyógyszertárban keresd, pár száz forint, és egy csodaszer!! Kipróbálva ;)
2013. máj. 29. 14:29
2/12 anonim válasza:
A hidegtől még senki nem fázott fel, mint ahogy meg sem. Az csak az immunrendszer gyengüléséhez járulhat hozzá.
Amúgy bakteriális fertőzés okozza a húgyhólyaghurutot, amit köznéven felfázásnak szoktak hívni.
Én mindenképpen elmennék a helyedbe orvoshoz, hogy nézzenek egy vizeletet, hogy minden rendben van-e vele.
Mert ha nem, akkor arra kezelés kell és nem otthon történő tüneti kezelés, mert attól a baktériumok nem fognak elpusztulni.
És ha még babás is vagy, akkor meg főleg ezzel orvosnak kell, hogy lásson!
2013. máj. 29. 14:32
3/12 anonim válasza:
Az egyetlen gyógymód, ha nem engeded, hogy a hólyagodban elszaporodjanak a baktériumok vagy vírusok még jobban.
Vagy is állandóan pisilni jársz(egyébként akinek ott gyulladása van azért is jár sürün pisilni, mert a szervezet is erre ösztönöz), ahhoz, hogy sürün tudjál pisilni ahhoz rengeteget kell innod. Vagy is minimum óránként egy nagy pohár folyadék. Ha 2 napig rengeteget iszol akkor nem fog kialakulni betegség, és nem kell gyógyszert szedned.
2013. máj. 29. 14:33
4/12 anonim válasza:
Úgy van, ahogy a 2. válaszoló írta, nincs felfázás a hidegtől (minthogy megfázás sincs), csak bakteriális vagy vírus okozta fertőzés. Ha nem múlik el 1 napon belül, akkor a hidegtől legyengülhetett az immunrendszered és előjött egy bacis fertőzés, ami lappanghatott benned, de nem járt tünettel. Ne próbálkozz házi praktikákkal szerintem, főleg terhesen, mindenképp orvoshoz mennék a helyedben.
2013. máj. 29. 14:38
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,először megpróbálom a sokat ivást,majd ha nem használna,akkor az orvost!
2013. máj. 29. 14:38
6/12 anonim válasza:
Hát én az orvost javasolnám! mert én is azt hittem oh gyógyteák elég az ... mert ,hogy nem voltak erős tüneteim sűrűbb pisi és minimális fájdalom nem volt vészes teáztam sokat ittam voltak napok amikor semmi bajom nem volt majd megint 2 napig sűrűbb pisilési inger minimális fájdalom másfél hét után eldöntöttem orvos. Hát baci és vér volt a vizeletemben mondtam a dokinak miért húztam eddig és ő mondta ,hogy hát igen terhesség alatt van aki észre sem veszi mert ,hogy nő a fájdalom küszöbünk de a probléma akkor is ott van és koraszülést eredményezhet korai terhességnél pedig vetélést ( a babának nem lesz maradandó baja ) de neked igen mert rámehet a vesédre is ! én egyheti antibiutikum kezelést kaptam azóta semmi bajom!jobbulást!
2013. máj. 29. 14:41
7/12 anonim válasza:
3-ik vagyok. Egy normális orvos néz egy vizeletet, és ha csak enyhén látszik a gyulladás, akkor elöbb elmondja, hogy nagyon sok folyadékot igyál, majd ha rosszabodna vagy vissza térne lehet menni gyógyszerért, de általában az ilyen enyhe felfázásnál simán segít egy 2 napos erös folyadék fogyasztás és nem kell semmi féle gyógyszerezés.
Ha erösödne menjél orvoshoz, de ha nem akarsz mindenáron gyógyszert kapni akkor kitudod kúrálni magadat.
2013. máj. 29. 14:54
8/12 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen menj orvoshoz. Én is hasonló gondokkal küzdök, elmentem orvoshoz, kaptam antibiotikumot, és már két szem után sokkal jobb. Nekem tele volt a vizeletem baktériummal. És folyton pisilnem kellett, de most már jobb. Nekem még az orvos tőzegáfonya kapszulát ajánlott, azt is szedem a gyógyszer mellé, és rengeteget iszom, ezek segítenek.
2013. máj. 29. 16:22
9/12 anonim válasza:
Nem tudom a kettes válasz, kinek bökte a csőrét, de annak ajánlom figyelmébe, hogy olvasson és művelődjön, ugyanis semmi olyat nem írtam, ami ne lenne igaz vagy hasznos!
2013. máj. 29. 16:26
10/12 anonim válasza:
Én 14. hét körül voltam nagyon felfázva,és a tőzegáfonyatea csodát müvelt!Gondolom,azóta kissebb felfázásnál is napi 3 csészével iszok és mire orvoshoz fordulnék semmi bajom....akkoriban a doki ajánlotta,bevállt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!