Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hiszem felfázhattam....

Azt hiszem felfázhattam. Babavárós gyógymódok?

Figyelt kérdés
Tegnap az irodában egész nap nagyon fázott a lábam, azóta nagyon sűrűn járok pisilni,bár szerencsére nem csíp. Viszont közbe enyhén érzem a veséimet. Mintha ilyen villogó fájdalom lenne,de nagyon enyhe. Elég, ha hársfateát iszom mondjuk és mellé sok-sok folyadékot?
2013. máj. 29. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a 3as válaszolóval egyet értek,rengeteg folyadékot kell inni,amúgy is,megelőzésnek,de ha már érzel felfázási tüneteket,akkor kezdj el inni rengeteg vizet.Én már naponta megpróbálok meginni több litert,mert hamar felfázok és így előzöm meg! Használ,mert akkor voltam felfázva legutoljára,amikor alig ittam napokig!
2013. máj. 29. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Antibiotikum csak végső esetben! Ne próbálkozz, hanem szedj urogin cseppet, ez egy gyógynövényes készítmény, váradósok is szedhetik, ugyanúgy, mint a tőzegáfonya kapszulát. No persze konzultálj a nőgyógyászoddal.
2013. máj. 30. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!