Teherbe estem es a baratom nem hiszem hogy akarja a babat, es en nem tudom egyedul merjek e gyereket valalni vagy sem. Ti mit tenetek?
ez nagyon nem rajtunk múlik.
neked kell tudnod a körülményeid mit engednek meg és mit nem
ne itt várj választ sztem a problémádra
Édeskevés.
Hány éves vagy?
Családi körülményeid.
Amúgy ha már megcsináltátok magatoknak a bajt, ne a hülyeségetek miatt ölj meg egy magzatot....ha dugni tudsz akkor vállald a következményeket..
Csak feltételezed azt,hogy a párod nem akarja a babát,vagy meg is bizonyosodtál róla?!Amíg nem beszéltétek ezt meg,és nem vagy benne biztos,addig sztem nem érdemes abortuszon gondolkodni,mert lehet,hogy akarja a babát,csak még nem tudta ezt megbeszélni veled.És természetesen nem ártana ezt a szüleiddel is megbeszélni,mert végül is az unokájukról van szó,és nem dönthetsz egyedül az életéről!!
Hány éves vagy egyébként?
Felelőtlen vagy. Egyrészt hogy szülhetsz biztos háttér nélkül, másrészt miért nem védekeztél, amikor abban sem vagy biztos, hogy a barátod akarja-e?
Ilyenkor megrémülök a mai fiataloktól....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!