Semmi, de semmi reményem nincs igaz? Azt hiszem ezt nem élem túl!
A barátnőm is így jàrt! Szerencsére làtszódott a 8.héten. Azért készülj fel mindenre.
Sokat próbálkoztatok?
A doki is adott még egy hetet.
Nézd, tudom, borzasztó ezt felfogni, elfogadni pláne...de a természet bölcs, inkább most, mint később egy ember formájú, dobogó szívű kisembert elveszíteni.
Valahol "hiba" csúszott az érzékeny gépezetbe, sajnos, el kell fogadni.
Még dolgozik benned a sokk, hiszen nem ezt vártad, nem ezt akartad...de hidd el, lesz még egészséges kisbabád!
Sajnálom, és próbálj mindenre felkészülni.
Nyugodj meg ez az első!
Második várj egy kicsit, lehet később volt a fogantatás, és 2 hét múlva menjél vissza! Adj időt neki, had fejlődjön! Minden idő, idő idő... szedjél folsvat, meg magneB6-ot.
2 hét múlva menj vissza lehet inkább egy másik orvoshoz, és akkor eldől minden!
Nyugodj meg!
1 terhességem vetélés lett.
2 makk egészséges fiúcska
3 vetélés
4 lány lesz most vagyok az 5.hónapban.
Ilyen az élet, nyugi minden rendben lesz!
Jó baba várást :)
Én 6+5 hetesen mentem először orvoshoz. Csak 1 9 mm-es petezsákot látott az orvos, semmi mást. Láttam rajta, hogy nem sok esélyt ad, és én is elkeseredtem, mert volt már vetélésem, tudtam mire számíthatok. Akkor már szinte a magzatnak kellett volna ekkorának lennie. 1 hét múlva mentem újra, amikor ugyanannál az orvosnál, ugyanazon a gépen már egy 12 mm-es, dobogó szívű embriót láttunk. Pont megfelelt a vérzéstől számított terhességi heteimnek. Rákérdeztem, hogy ez hogy lehet, és az orvos sem tudta megmondani, csak azt mondta, hogy tuti nem 1 hét alatt nőtt ekkorára, valamiért nem látta, láthatta az előző héten.
Most 18 hetes vagyok, minden rendben van.
Feleslegesen ne aggódj, ráérsz majd a jövő héten, mert akkor már tényleg tudjátok mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!