Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Semmi, de semmi reményem...

Semmi, de semmi reményem nincs igaz? Azt hiszem ezt nem élem túl!

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, ma voltam hüvelyi UH-on, 10 x 5 mm petezsákot láttunk, de benne szikhólyag és embrió nem látható. Azt hittem meghalok, ott az ágyon...a doki azt javasolta, hogy 1 hét múlva - ami már a 8. hét, menjek vissza, csinál még 1 UH-ot, de úgy láttam, nem ad neki sok esélyt...nincs is, igaz??Ilyenkor már szívhangnak is kéne lennie, és mondta, hogy mekkora embriónak, de még szikhólyag sincs...korszerű a gépe, tehát nem emiatt nem látta. Tünetem semmi sincs, csak mellfeszülés. Azt mondta, hogy be kell feküdnöm a kórházba és ott "eltávolítják" kész...én ezt nem bírom ki!
2013. jún. 5. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy reménykedni lehet-e még, de hidd el - sajnos már sokaknak sikerült - ki lehet bírni. Sokan élő, több hónapos magzatot veszítettek el, és jött utána több egészséges. Biztosan sikerül Nektek is, ha nem most, akkor hamarosan. Megértelek, és sajnálom, mert nagy fájdalom és csalódás, de nem vagy egyedül, és néhány nődokinál már van ilyen veszteségfeldolgozó kör fiatal nőknek, akik így, vagy úgy elvesztettek egy babát. Esetleg elmehetnél egy olyanba.
2013. jún. 5. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:

A barátnőm is így jàrt! Szerencsére làtszódott a 8.héten. Azért készülj fel mindenre.

Sokat próbálkoztatok?

2013. jún. 5. 20:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem, második alkalommal azonnal...szóval már voltam 2 hetes is, akkor még petezsákot sem látott a doki, azóta az kialakult, de azt mondta ez nem jelent semmit...nincs fájdalom, csak magasabb alaphő és mellfeszülés...de tudom, hogy látnia kellett volna...
2013. jún. 5. 21:00
 4/13 A kérdező kommentje:
2 hete voltam, bocsi...
2013. jún. 5. 21:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A doki is adott még egy hetet.

Nézd, tudom, borzasztó ezt felfogni, elfogadni pláne...de a természet bölcs, inkább most, mint később egy ember formájú, dobogó szívű kisembert elveszíteni.

Valahol "hiba" csúszott az érzékeny gépezetbe, sajnos, el kell fogadni.

Még dolgozik benned a sokk, hiszen nem ezt vártad, nem ezt akartad...de hidd el, lesz még egészséges kisbabád!

Sajnálom, és próbálj mindenre felkészülni.

2013. jún. 5. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Icike picike esély még van. Sajnos én is így jártam mint te, illetve picit rosszabbul. Mert nekünk volt szívhang és minden 6 hetes 2 naposan. Aztán 12 hetes Uh-n már nem volt szívhang. 9 hetesen elhalt. Semmi tünetem, semmi vérzésem nem volt. Műtöttek. Most 17 hetes vagyok a második (első élő) babával.
2013. jún. 5. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg ez az első!

Második várj egy kicsit, lehet később volt a fogantatás, és 2 hét múlva menjél vissza! Adj időt neki, had fejlődjön! Minden idő, idő idő... szedjél folsvat, meg magneB6-ot.

2 hét múlva menj vissza lehet inkább egy másik orvoshoz, és akkor eldől minden!

Nyugodj meg!

1 terhességem vetélés lett.

2 makk egészséges fiúcska

3 vetélés

4 lány lesz most vagyok az 5.hónapban.

Ilyen az élet, nyugi minden rendben lesz!

Jó baba várást :)

2013. jún. 5. 21:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 6+5 hetesen mentem először orvoshoz. Csak 1 9 mm-es petezsákot látott az orvos, semmi mást. Láttam rajta, hogy nem sok esélyt ad, és én is elkeseredtem, mert volt már vetélésem, tudtam mire számíthatok. Akkor már szinte a magzatnak kellett volna ekkorának lennie. 1 hét múlva mentem újra, amikor ugyanannál az orvosnál, ugyanazon a gépen már egy 12 mm-es, dobogó szívű embriót láttunk. Pont megfelelt a vérzéstől számított terhességi heteimnek. Rákérdeztem, hogy ez hogy lehet, és az orvos sem tudta megmondani, csak azt mondta, hogy tuti nem 1 hét alatt nőtt ekkorára, valamiért nem látta, láthatta az előző héten.

Most 18 hetes vagyok, minden rendben van.

Feleslegesen ne aggódj, ráérsz majd a jövő héten, mert akkor már tényleg tudjátok mi a helyzet.

2013. jún. 5. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:
2 korai vetélésem volt, sajnos ez benne van a pakliban. De van gyermekem, és utólag már ez a lényeg, a vetéléseket már el is felejtettem!
2013. jún. 5. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok neked!!!
2013. jún. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!