Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baj, hogy nemmentem el...

Lehet baj, hogy nemmentem el hamarabb orvoshoz?

Figyelt kérdés
két hete voltam ügyeleten mert elkezdtem gyengen verezni nagyon gyengen,doki megallapitotta hogy hét hetes terhes vagyok amit persze mar tudtam es szerinte minden rendbe van velem es gyakori elsö honapokba a verzes.azt mondta mig nemönt el a vér es nincsennek görcseim,nemkell visszamenjek es kaptam termint holnapra! irt ki magneziumot,es kupot. màsnap delbe egy vercsomo jött ki belölem utana epp hogy csak barnazgattam. utana egy napig semmi majd megint gyengen vereztem.masnap mintha menstrualtam volna estig utana nagyon gyengen még majd elmult. közbe telefonaltam be dokimnak mondtam mi törtent szerinte sincs baj.igy vartam szoval holnap megyek kerdesem hogy valaki volt hasonloan? remelm minden rendbe a babammal . esetleg valaki leirna mik a veteles pontos tünetei? nagyon köszönöm ha valaszoltok
2013. jún. 4. 19:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Nagyon sajnálom!

2013. jún. 5. 12:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Februárban sajnos így ment el a babám Természetesen nem tudtam róla (gyógyszert szedtem), hírtelen görcs és ömlött a vér belőlem, de furcsa érzés volt mert annyira görcsöltem h össze estem a suliból vittek le a kórházba, ott meg még le is b*** tak h minek mentem el ha "megjött" címszóval, a görcsöm 3 napig nem csillapodott mozogni alig bírtam nem h enni, vissza mentem a nőgyógyászhoz csináltak UH-t és ott derült ki h spontán vetélésem volt kicsit látszódott még vmi a képen pár nappal később már semmi, kaparást nem csináltak mert nyom nélkül el ment :(

Lehet h előbb kellett vna el menned:(

De bízok benne h nincs semmi baj a babóval, szorítok :)

2013. jún. 5. 16:46
 23/27 anonim ***** válasza:

utolsó válaszolok vok

Most olvastam vissza a többi válaszolót, nagyon sajnálom h el ment a babó, nekem is nagyon rossz mert sajnos a 2. tervezett baba volt:(

Próbálj meg nyugodni:(

2013. jún. 5. 16:48
 24/27 A kérdező kommentje:
még egy kérdesem lenne,szerintetekjo ha maris probalkoznank a babaval ugy ertem nem maris mivel az orvos azt mondta hogy minen jol van es hogy nemkell varnunk honapokat :? kinek mi ezzel. atapasztala es kinek milyen hamar sikerült ujbol teherbe esnie?
2013. jún. 5. 18:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekünk sem kellett várnunk, elsőre nem jött de másodjára sikerült a mostani pocaklakóm. Sajnos vele is véreztem, de szerencsére semmi gond nem lett. Én utólag azt mondom kellett volna várnom , mert akkor talán nem véreztem volna a mostani picimmel. Türelmetlen voltam és ma már bánom. Ha a méhed nem készült fel úgy sem fog jönni a baba, elvileg. Ugyanakkor vetélés utána következő 3 hónapban ha jön a baba nagyobb a vetélés lehetősége. Én azt mondom, ha kibírod várjatok szeptemberig és szeptemberben próbálkozzatok ismét, jobb a békesség, kell azért a szervezetnek idő.
2013. jún. 5. 18:34
 26/27 anonim ***** válasza:
Szia nagyon sajnalom ami tortent veled! En vagyok az aki irtahogy a 18-ik hetben elvetelt.. 3 het volt kritius utana enyhult a fajdalom es most inkabb a ferjem szenved. Szerencses vagy hogy nem kellet kuret, engem kikapartak utana mert mehlepe darabok voltak bennem. Tedd a multba a rosszat ami tortent es hidd el igy kellett lennie! A termeszetet sajnos nem tudjuk felulmulni! Nagyon-nagyon sok no elvetel, nem vagy egyedul ezzel! Varjatok neheny honapot es probalkozzatok megint. Mast nem tudunk tenni. Mi augusztusban fogunk ismet probalkozni mert szeretnek magamnak 4 honapot adni hogy rendbe jojjek...
2013. jún. 10. 23:45
 27/27 A kérdező kommentje:
ertem,hàt màr kicsivel jobb azert.és sajnalom ami veled törrént :( remélem mindkettönknek hamar sikerül,a doktor szerint nemkell vàrnunk es ha gondoljuk lehet ûjbol probalkozni elsö menzi utàn. aminek szerinte egy két hét mulva kell megjönnie.hm meglassuk szoritok neked is majd írj ,sziooo
2013. jún. 11. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!