Akik sokat keményedtek a terhesség alatt, azoknak hamarabb
jött a babájuk?
Figyelt kérdés
Vagy kinyílt a méhszáj?? A 18.héttől kb naponta keményedek, pedig szedek magnéziumot, rengeteget vagyok ágyban, és mégis.. 10.hét óta nem volt méhszáj vizsgálat, legközelebb pedig csak 3hét múlva megyek, és aggódok. Mennyi az esély rá, hogy kinyílt?? És aki sokat keményedett, mennyivel jött hamarabb a baba? Mikor nyilt meg a méhszáj??
Nekem 22 hétre megindult a szülés, a méhszáj kinyílt 2 ujnyira. Eszméletlen sokat keményedtem. 40+3-nál indították végül:) 2 hetes a fiam.
2013. máj. 30. 14:38
2/10 anonim válasza:
A 29. héten voltam bent egy hetet, kaptam gyógyszert, megfigyeltek, pihenni kellett. Akkor 2100-as volt a méhszájam. Utána is sokat keményedtem emelt magnézium mellett is. Nem volt ágytilalom, nem kellett feküdnöm, de azért óvatos voltam. 40 hét 3 naposan indult meg a szülés, másnapra lett meg a lányom.
2013. máj. 30. 14:43
3/10 anonim válasza:
20 héttől rengeteget keményedtem, magnézium, táppénz, sok pihenés, minden megvolt, nagyon féltem, hogy kinyílik a méhszájam és koraszülött lesz a lányom, de csak az utolsó héten kezdett nyílni a méhszájam végül, és 39+6 héten szültem úgy, hogy a doki az utolsó héten már elég durván vizsgálódott, és végülis egy vizsgálat után mentünk szülni :)
2013. máj. 30. 14:44
4/10 anonim válasza:
Én nagyon sokat keményedtem és görcsölgettem a terhességem alatt.
Nem tudom pontosan mikor nyílt ki a méhszáj,nekem sem nézték túl gyakran...
Egy biztos,a 33.héten már egy ujjnyira teljesen nyitva voltam és hiába a bent tartás,mert kerek 34.hétre megszültem.
Ha elölről kezdeném,akkor minden alkalommal megnézettetném magam!!!!
2013. máj. 30. 14:46
5/10 anonim válasza:
40+3 elfolyt a magzatvíz
2013. máj. 30. 14:47
6/10 anonim válasza:
Szia!Én is nagyon sokat keményedtem,pedig napi 3x2 Magne B6-ot szedtem,pihiztem.Semmi gond nem volt,a méhszájam nem nyílt,sőt,amikor szülni mentem(progis császár volt,39+3 napra)akkor a szülőszobán műtét előtt szűk 1 ujnyi volt a méhszájam...spontán az életben nem szültem volna meg....
2013. máj. 30. 14:56
7/10 anonim válasza:
41. héten alig lehetett kitessékelni :)))
2013. máj. 30. 15:15
8/10 anonim válasza:
Én csak keményedtem. Görcs egyszer sem volt. A keményedések a 14. héttől rendszeresen voltak. A méhszáj totál zárt volt, amikor 40+3-nál indították.
2013. máj. 30. 15:25
9/10 anonim válasza:
26.héttől keményedtem de nem nyíltam végképp. Aztán 36.hétre szültett meg a lányom császárral de azért mert körbetekeredett a nyakán a zsinór és már nem sokon múlott h túlélje. A fájások beindultak nekem akkor és nyíltam is de nem volt idő megvárni. Ja és előtte a keményedéseknél nem nyíltam végképp szóval nem tudom volt-e a kettőnek köze egymáshoz. :)
4hós a lányom :)
2013. máj. 30. 16:41
10/10 anonim válasza:
rengeteget keményedtem kb a 7. hónapig, a 20. héttől. Vérzés is volt többször is, bár mindig kevés. a 7. hónap után semmi görcs, egy darab jósló sem. Méhszáj a 20. héten 1 ujjnyi volt, de bezáródott, talán. 40. héten lett baba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!