Estetek el a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Milyen következmènyei voltak?? Megütötted a hasad??2013. máj. 30. 13:54
1/11 anonim válasza:
Én6 hós terhes voltam mikor nekem jött egy biciklis, elestem és jól megütöttem a hasam... Azonnal hívtam a férjemet aki bevitt a kórházba, de szerencsére nem lett semmi baj...
3/11 anonim válasza:
Igen! Rá a hasamra! Felhívtam a dokit, és mondta,hogy ha érzem mozogni a bébit, és nem vérzek, nem fáj, akkor valószínűleg nem lett gond!
4/11 anonim válasza:
Leestem a lépcsőn a babakocsiban ülő nagyobb gyerekkel a terhesség 4. hónapjában. Nagy szerencsénk volt, mert a fenekemre huppantam, hasam nem ütöttem meg, és a kocsit is meg tudtam úgy tartani, hogy nem gurult még lejjebb a tesóval. Nem lett semmi baj, a kézremegést és szívdobogást leszámítva :).
5/11 anonim válasza:
36.héten mentem NST-re,február volt,térdig érő hó,meg jég..és elcsúsztam.Térdre érkeztem,nagyon megijedtem,de nem ütöttem meg a hasam.Nem lett semmi gond,39+3 napra született a lányom :-)
6/11 anonim válasza:
35 hetes terhesen a kertben lejtős, vizes füvön kicsúszott a lábam. Fenékre huppantam. Semmi probléma nem lett belőle.
7/11 anonim válasza:
20 hetes ultrahang után mentem haza és a kórház folyósoján megcsúsztam az oldalamra . Hála istenek a pocim nem ütöttem meg.
26+5 hkm
8/11 anonim válasza:
22 hetesen elcsúsztam egy lépcsőn, kb. fél emeletet szánkáztam lefelé. A hasam nem ütöttem meg, nem lett semmi baj.
9/11 anonim válasza:
16 hetesen mostam a követ, és a vödörrel a kezemben estem el a lépcsőn, megcsúsztam és a farcsontomra zuhantam. Nagyon fájt, de a hasamat nem ütöttem meg. Viszont nagyon megijedtem. Vert a szívem, sírtam, gyorsan hívtam az orvosomat, aki azt mondta, ha nem ütöttem meg a hasam, akkor nincsen semmi baj. Feküdjek le, pihenjek. Így tettem és nem lett semmi gond. De csak 19 hetes ultrahangon nyugodtam meg igazán, amikor láttam a babámat mozogni.
10/11 anonim válasza:
Én még sajnos nem várok babát, de anyukám mikor velem volt 6 hónapos terhes, leesett a lépcsőn, és beütötte az oldalát. Szerencsére nem lett semmi bajunk azon kívül, hogy lett egy nagy "mosolygós" anyajegy az én oldalamon - ott, ahol anyu megütötte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!