Hogy hatott a magnézium szedése a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Mennyire változtak meg a terhességi tünetek? Kevésbé lettél émelygős? Ciciket is ellazította egy picit? Haspuffadás? Minden érdekel!2013. máj. 30. 08:24
1/5 anonim válasza:
Nekem azért kell szednem mert elég sokat keményedik a hasam,de hála hatásos.3x2 magnerotot szedek,el lazítja az izmokat,és nyugtat is.A pulzusom is sok volt de ettől kevesebb lett.A mell feszülés egyre fájdalmasabb ahogy közeledik a szülés.26hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Szintén görcsökre szedem, napi minimum 3 g-ot, mint az előttem szóló. Nekem idő előtti fájásokat kellett megállítani, nehogy koraszülés legyen, és a 37. hét végéig szednem is kell. Amiket felsoroltál, azok a terhesség elején jellemző tünetek, én akkor még nem szedtem magnéziumot. Úgy tudom, hogy kifejzetten a görcsök oldására való, vérzés, keményedés, görcs esetén szokták adni.
A hányingerre stb. talán a B6 vitamin a jó, de arról nem tudok nyilatkozni.
3/5 anonim válasza:
Ha nem szedem, mar 24 hetesen megszuletett volna. A kicsi eletet mentette meg a magnezium.
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy aldas es csodaszer a magnazium egy kismama szamara. Megnyugtat ellazitja a feszulo izmokat! Es a terhassegi tuneteket is enyhiti. Minden kismamanak ajanlom!
5/5 A kérdező kommentje:
Én csak most kezdtem el szedni, mert fájt a pocim. Gyakorlatilag 3 nap szedése után tök jól voltam. Kicsit izgultam is, mert nem volt hányingerem, se puffadás, a cicjeim kicsit lazábbak lettek, gondolom az izomlazító tulajdonsága miatt. Már paráztam, hogy enyhültek a terhességi tüneteim, párom nyugtatgatott, hogy tuti a magnéziumtól van. Ma nem vettem be egy szemet sem, tök hányingerem van!!! Hurrá :)
2013. máj. 30. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!