Terhesség alatt milyen magnéziumos készítményt szedtek? Mit javasolt az orvos?
Figyelt kérdés
Nekem magnerotot mondott, de kicsit drága. Más készítményeknek is megpróbáltam utánajárni, de másfajta magnéziumot írnak a betegtájékoztatók, olyan nehéz összehasonlítani.2013. ápr. 17. 16:30
3/17 anonim válasza:
Magnerot mondott a doki, én az ára miatt MagneB6 vettem. Aztán egyszer beruháztam a Magnerot-ra és rájöttem mekkora szamár voltam, hogy nem azzal kezdtem. Komolyan érzem a hatását, sokkal jobb mint a MagneB6 ha pedig problémád is van akkor szerintem ne sajnáld a magnerotra a pénzt (3x1 db szedek)
4/17 anonim válasza:
Magnerotot szedek én is. A magneB6-ban nagyon kevés magnézium van, napi 6-ot kell belőle szedni a betegtájékoztató szerint. A magnerotból elég napi 1, vagy ha valaki sokat keményedik 2.
5/17 anonim válasza:
Magnerotot szedek, sokkal jobban bejött, mint a Magne B6. Egy darab drágábbra jön ki, de a Magne B6-ból volt, hogy egy nap 5-6ot is bevettem, szinte semmi hatással, a Magnerotból 1-2őt szedek és nem igazán fáj a pocim szerencsére.
6/17 anonim válasza:
Magnerot! Hiába drága, de sokkal hatásosabb, mint a Magneb6 és társai!
10X több a hatóanyag benne! Nem ezen kell spórolni
7/17 anonim válasza:
Az orvos javaslatára Magnerotot szedek, ebből elég 1. Amíg a MagneB6ot szedtem, volt hogy a 6 se volt elég.. Nem véletlenül drágább a Magnerot, sokkal erősebb és kevesebb kell belőle.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És igen, nyilván nem ezen fogok spórolni, csak hallottam a Magnesi citrici nevűről, de még sehol nem ajánlották, sehol nem láttam élőben, és elvileg az is ugyanennyi magnéziumot tartalmaz, mint a magnerot. Eddig a magnerotot szedtem, 3x1-et, de nekem tavaly ettől is voltak keményedéseim, szóval valami nagyon hatékonyat szeretnék!
2013. ápr. 17. 17:02
9/17 anonim válasza:
Még nem hallottam annál erősebbet!
Amúgy én pl elkerülve azt hogy hozzászokik a szervezet, csak akkor vettem be ha keményedtem! Amúgy nem!
10/17 anonim válasza:
Én magnesii citricii-t szedek, kórházban is ezt adták, mikor bent feküdtem!Ugyan annyi magnézium van benne, mint a magnerotba, csak ezt 300Ft és 10 db, de ha doki felírja 155Ft!Hamar hat és nekem mióta szedem nagyon ritkán van görcs v keményedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!