Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen magnézi...

Terhesség alatt milyen magnéziumos készítményt szedtek? Mit javasolt az orvos?

Figyelt kérdés
Nekem magnerotot mondott, de kicsit drága. Más készítményeknek is megpróbáltam utánajárni, de másfajta magnéziumot írnak a betegtájékoztatók, olyan nehéz összehasonlítani.

2013. ápr. 17. 16:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
magneB6
2013. ápr. 17. 16:30
 2/17 anonim ***** válasza:
magnerotot mondta a legjobbnak
2013. ápr. 17. 16:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Magnerot mondott a doki, én az ára miatt MagneB6 vettem. Aztán egyszer beruháztam a Magnerot-ra és rájöttem mekkora szamár voltam, hogy nem azzal kezdtem. Komolyan érzem a hatását, sokkal jobb mint a MagneB6 ha pedig problémád is van akkor szerintem ne sajnáld a magnerotra a pénzt (3x1 db szedek)
2013. ápr. 17. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
Magnerotot szedek én is. A magneB6-ban nagyon kevés magnézium van, napi 6-ot kell belőle szedni a betegtájékoztató szerint. A magnerotból elég napi 1, vagy ha valaki sokat keményedik 2.
2013. ápr. 17. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Magnerotot szedek, sokkal jobban bejött, mint a Magne B6. Egy darab drágábbra jön ki, de a Magne B6-ból volt, hogy egy nap 5-6ot is bevettem, szinte semmi hatással, a Magnerotból 1-2őt szedek és nem igazán fáj a pocim szerencsére.
2013. ápr. 17. 16:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Magnerot! Hiába drága, de sokkal hatásosabb, mint a Magneb6 és társai!

10X több a hatóanyag benne! Nem ezen kell spórolni

2013. ápr. 17. 16:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Az orvos javaslatára Magnerotot szedek, ebből elég 1. Amíg a MagneB6ot szedtem, volt hogy a 6 se volt elég.. Nem véletlenül drágább a Magnerot, sokkal erősebb és kevesebb kell belőle.
2013. ápr. 17. 16:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És igen, nyilván nem ezen fogok spórolni, csak hallottam a Magnesi citrici nevűről, de még sehol nem ajánlották, sehol nem láttam élőben, és elvileg az is ugyanennyi magnéziumot tartalmaz, mint a magnerot. Eddig a magnerotot szedtem, 3x1-et, de nekem tavaly ettől is voltak keményedéseim, szóval valami nagyon hatékonyat szeretnék!
2013. ápr. 17. 17:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam annál erősebbet!

Amúgy én pl elkerülve azt hogy hozzászokik a szervezet, csak akkor vettem be ha keményedtem! Amúgy nem!

2013. ápr. 17. 17:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Én magnesii citricii-t szedek, kórházban is ezt adták, mikor bent feküdtem!Ugyan annyi magnézium van benne, mint a magnerotba, csak ezt 300Ft és 10 db, de ha doki felírja 155Ft!Hamar hat és nekem mióta szedem nagyon ritkán van görcs v keményedés!
2013. ápr. 17. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!