Terhesség alatt milyen magnéziumos készítményt szedtek? Mit javasolt az orvos?
Figyelt kérdés
Nekem magnerotot mondott, de kicsit drága. Más készítményeknek is megpróbáltam utánajárni, de másfajta magnéziumot írnak a betegtájékoztatók, olyan nehéz összehasonlítani.2013. ápr. 17. 16:30
11/17 anonim válasza:
Előző hozzàszólónak osztom a véleményét én is azt szedem és ha doki felirja valóban kb 150ft! És 500mg-os! Jó magnézium
12/17 anonim válasza:
Magnerotot, magneb6-ot vagy magnézium pezsgötablettát
13/17 anonim válasza:
Az első trimeszterben Magnerot-t szedtem, utána MagneB6-ot.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 18. 13:20
15/17 cecilcica válasza:
Sziasztok! Nekem is kérdésem lenne: Magnexpress-t szed/ett valaki pocakkeményedésre? Sehol nem találok róla infót, viszont a patikában ezt ajánlották, mondván ebben sok (375 mg)magnézium van és b6 vitamin!
17 hetes
16/17 A kérdező kommentje:
Én még nem hallottam róla, a magnerotban 500 mg magnézium-orotát-dihidrát van. Egyéb összetevők: magnézium-sztearát, nátrium-ciklamát, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, karmellóz-nátrium, talkum, kukoricakeményítő, povidon K30, laktóz-monohidrát, mikrokristályos cellulóz.
A legtöbb magnéziumkészítményben magnézium-sztearát van általában. Én inkább külön szedtem b6-ot, ha hányingerem volt, amúgy meg a babavitaminban van.
2013. ápr. 25. 16:17
17/17 anonim válasza:
Első trimeszterben Magnerot-t szedtem, utána MagneB6-ot. Nekem így ajánlotta az orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!