Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen magnézi...

Terhesség alatt milyen magnéziumos készítményt szedtek? Mit javasolt az orvos?

Figyelt kérdés
Nekem magnerotot mondott, de kicsit drága. Más készítményeknek is megpróbáltam utánajárni, de másfajta magnéziumot írnak a betegtájékoztatók, olyan nehéz összehasonlítani.

2013. ápr. 17. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előző hozzàszólónak osztom a véleményét én is azt szedem és ha doki felirja valóban kb 150ft! És 500mg-os! Jó magnézium
2013. ápr. 17. 18:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Magnerotot, magneb6-ot vagy magnézium pezsgötablettát
2013. ápr. 17. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben Magnerot-t szedtem, utána MagneB6-ot.
2013. ápr. 17. 22:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 18. 13:20
 15/17 cecilcica válasza:

Sziasztok! Nekem is kérdésem lenne: Magnexpress-t szed/ett valaki pocakkeményedésre? Sehol nem találok róla infót, viszont a patikában ezt ajánlották, mondván ebben sok (375 mg)magnézium van és b6 vitamin!

17 hetes

2013. ápr. 25. 13:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Én még nem hallottam róla, a magnerotban 500 mg magnézium-orotát-dihidrát van. Egyéb összetevők: magnézium-sztearát, nátrium-ciklamát, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, karmellóz-nátrium, talkum, kukoricakeményítő, povidon K30, laktóz-monohidrát, mikrokristályos cellulóz.

A legtöbb magnéziumkészítményben magnézium-sztearát van általában. Én inkább külön szedtem b6-ot, ha hányingerem volt, amúgy meg a babavitaminban van.

2013. ápr. 25. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Első trimeszterben Magnerot-t szedtem, utána MagneB6-ot. Nekem így ajánlotta az orvosom.
2013. ápr. 25. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!