Lehet baj, hogy nemmentem el hamarabb orvoshoz?
Figyelt kérdés
két hete voltam ügyeleten mert elkezdtem gyengen verezni nagyon gyengen,doki megallapitotta hogy hét hetes terhes vagyok amit persze mar tudtam es szerinte minden rendbe van velem es gyakori elsö honapokba a verzes.azt mondta mig nemönt el a vér es nincsennek görcseim,nemkell visszamenjek es kaptam termint holnapra! irt ki magneziumot,es kupot. màsnap delbe egy vercsomo jött ki belölem utana epp hogy csak barnazgattam. utana egy napig semmi majd megint gyengen vereztem.masnap mintha menstrualtam volna estig utana nagyon gyengen még majd elmult. közbe telefonaltam be dokimnak mondtam mi törtent szerinte sincs baj.igy vartam szoval holnap megyek kerdesem hogy valaki volt hasonloan? remelm minden rendbe a babammal . esetleg valaki leirna mik a veteles pontos tünetei? nagyon köszönöm ha valaszoltok2013. jún. 4. 19:18
1/27 anonim válasza:
Nálam egy gombnyi vérfolt volt a bugyimon és már szIvhang nem volt, elég felelőtlen orvosod van.
2/27 anonim válasza:
Szerintem már ne görcsölj rajta, hogy mit kellett volna tenned! Holnap megnéz a doki! Szorítok, hogy rendben legyetek! Írd majd meg, mi volt!
3/27 anonim válasza:
Kedves első miért lenne felelőtlen orvosa? Mégis mit tud ezen kívül segiteni hogy kapott kupot meg magnéziumot????
4/27 anonim válasza:
Hát ez nagyon nem hangzik jól már rég dokihoz kellett volna menned.
5/27 anonim válasza:
Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen, de tényleg fura hogy ennyi vérzésre azt mondták, hogy minden ok!
6/27 anonim válasza:
...ezek a vetélés tünetei amit leírtál. (legtöbb esetben), nálam mindig így kezdődött. de ne így legyen!
Van ügyelet a kórházba, inkább menjetek be, mintsem később okold magad valamiért. A magnéziumtól pedig nem fog megmaradni a bébi. Lehet hogy hormonális probléma van, és gyógyszert írnak fel, pl. utrót.
7/27 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat nagyon aranyosak vagytok. holnap irok okvetlen hogy mi lett a vege ,bizok benne hogy minden jol alakul :) sziasztok
2013. jún. 4. 19:28
8/27 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem is a 7-ik heten kezdodott. Elmentem dokihoz megnyugtattak minden rendben. Nekem a verzes eleg eros volt az elso napokban. Mensi szeru, fajdalom nelkul. 2 hetig tartott. A 9-ik hetig tartott ez a verezgetes majd teljesen elmult! 12-ik hetben voltam utana vizsgalaton, minden rendben volt akkor.. A 18-ik hetben viszont elveteltem! Ismet verzessel kezodott egy penteki napon, bent tartottak a korhazban magnezium infuzion, mert gorcsoltem. Vasarnap ejjel elment a magvizem es megszultem fiam, aki tokeletesen es elve szuletett de sajnos azonnal meghalt... Kiderult a patologiai vizsgalat utan hogy a mehlepenyem el volt meszesedve. Ajanlom vizsgaltasd ki te is ezt ha tovabba verzel a kesobbi hetekben. Teljesen egeszseges vagyok amugy nem dohanyzom. 2 eve tokeletes terhessegem volt es kislanyunk szuletett.
9/27 anonim válasza:
Első vagyok, ha kijött belőle egy vércsomó és telefonon nyugtatja, ahelyett, hogy behIvná, hogy nincs baj, akkor felelőtlen.
10/27 anonim válasza:
Igen, az ovatossag kedveert szerintem is job let volna ha a doki azt mondja neki menjen ugyeletre.. Mondjuk nekem nem kellett mondani mert magamtol bementem, fel sem hivtam az orvost. Viszont ha most mar 7 hetesen vetelnel az nagyon fajna gorcsolnel is. Ha nincs fajdalom es verzel, az nem feltetlenul azt jelenti vetelsz. Nagyon-nagyon sok no verzik a terhessege alatt es nem csak az elso harmadban. Vannak akik vegig vereznek es nem lehet tudni miert.. Nekem a dokim mondott egy nagyon jot, nem fogom elfelejteni soha. Azt mondta: Ha tudnank mitol van a verzes, nem lenne veteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!