A védőnő nektek mikor kezdte el mérni a pocakotokat? 23hkm
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 14:44
1/14 anonim válasza:
Semmikor. Nem mérte meg egyszer sem.
2/14 A kérdező kommentje:
Csak mert azt olvastam, hogy szokták mérni. De ha ez nem fontos, akkor jó.
2013. máj. 31. 14:48
3/14 anonim válasza:
Nekem mindig a doki mérte. Ha jól emlékszem a 22. héttől.
4/14 anonim válasza:
Nekem még soha sehol nem mérték meg. Én magam sem :). Nemsoká meglesz a 3. babám is :D.
5/14 anonim válasza:
Nekem a 19. héttől méri a védőnő, és beírja a kiskönyvembe a megfelelő rovatba.
6/14 anonim válasza:
Egyszer mérte meg csak,a szülés előtti héten,igaz én akkor váltottam,az előző sose méregette.
7/14 anonim válasza:
A lányommal nem mérték, én mértem otthon!
Most se mérik és én se!
8/14 anonim válasza:
igen, elvileg a protokoll szerinte kellene, de az enyém sem méri soha, mondjuk én nem érzem anynira a hiányát, érzésre és "szemre" is jó ütemben nő. a szívhangot is cak a 20. hét után kezdte nézni. amúgy elégedett vagyok a védőnőmmel, segítőkész és készséges
9/14 anonim válasza:
Az enyém a legelejétől fogva méri minden alkalommal.
10/14 anonim válasza:
Körméretet soha senki nem mért, ha jól emlékszem. Viszont a pocak hosszát (szeméremcsonttól a méh tetejéig) a doki talán az utolsó trimben néhányszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!