A védőnő a hibás?
hát engem is érzékenyen érintene, még ha le is leszek pontozva, nekem az összes UH egy nagy élmény, borzasztóan várom őket, tuti behisztiznék, ha még két hetet kellene várnom:) jó, nyilván bennem van egy adag terheshormon is, de akkor is, na!:)
esetleg menj el egy 4D-sre, ha van rá módod, bár akkor meg sok lesz egyszerre
Szerintem is kissé hisztis vagy ha ezen ennyire kiborulsz. :-) Amúgy a nagygenetikai UH-t 18-20 hetesen csinálják a protokoll szerint, tehát eleve nem feltétlenül 18 hetesen esedékes. Egyébként pedig nem biztos, hogy kiderül hogy milyen nemű, ahhoz úgy kell feküdnie, szóval ebbe ne éld bele magadat, mert ha ennyire érzékeny vagy akkor azon is ki fogsz borulni, hogy azt hitted megtudod a nemét aztán végül esetleg mégsem tudják megmondani.
Ha annyira nagyon akarsz több UH-t akkor el tudsz menni magánba bármikor.
Szerintem, kissé érzékeny vagy. Ez nem nagy probléma. Plusz két hét annyit tesz, hogy a babádról biztosabban fogják megmondani, hogy fiú-e vagy lány. Ha tényleg megesz a fene, hogy megtudjátok, és belefér anyagilag, ugorjatok el egy 4D-s UH-ra.
Egyébként nem nagyon értem, hogy mit lehet egy AFP-s papíron kotlani. Nekem annyi volt, hogy az AFP eredménye után felhívtam, telefonon lefixáltuk, mondta, hogy okés, majd mikor találkozunk 2 hét múlva, akkor be is írja a kiskönyvbe, vigyem a papírt. Nagyon nem szőrözött vele.
Szóval, fel a fejjel, nyugtasson a biztosabb eredmény lehetősége. :)
24 hkm
Nem is a neme miatt aggódom,lényegében mindegy is. :-)
A baj,hogy beleéltem magam,hogy max. jövőhét elején megyek és ez nem jött össze. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!