Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség, mit csináljak ezzel...

Segítség, mit csináljak ezzel a mértékű szorulással?

Figyelt kérdés

A baj az, hogy most vasat kell szednem (33 hetes vagyok) de annyira megkeményítette a székletemet, hogy 2 napja nem tudok elmenni WC-re.

A probléma sajnos nem az ingerhiánnyal van, mert folyamatosan WCre kéne rohannom, de muszáj visszatartanom, mert kb 15x próbáltam meg elmenni a 2 nap alatt, de nem fér ki egyszerűen, olyan kemény. Képtelenség, hogy kijöjjön. Egyébként erőlködnöm sem kell a WC-n, mert úgy érzem, mint mikor az embernek hasmenése van, folyamatos görcsök kísérik a napomat, de nem tudok WCzni.

Nézegettem a glicerines kúpot (sok folyadék, stb megvan, és nem is hiszem, hogy ami így összeállt a végbélnél, azt fellazítaná felülről akármi is), de a kúpra azt írják, ingert csinál. Na most nekem arra semmi szükségem, hogy ennél nagyobb ingerem legyen, mert így is alig bírom visszatartani, de a WCről le kell ugranom fájdalmamban, akárhányszor próbálkozom. És félek, hogy aranyerem lesz, ha ennek ellenére kipasszírozom magamból.

Ez a kúp lazít is rajta, vagy csak ingert csinál? Vagy akkor mi az ami bevált nektek?

Ne haragudjatok, hogy hosszú lett és undi, de én már kétségbe vagyok esve, és ez megkeseríti a napjaimat.

2013. máj. 28. 10:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem is azt írta fel a doki, mint neked uccsó, 3x1, és azért kijön csak nem kell sűrűn..13-as
2013. máj. 28. 18:34
 22/23 anonim ***** válasza:
gyógyszertárban lehet hozzá kapni eszközt tudtommal, kérdezz ott utána.
2013. máj. 29. 08:45
 23/23 A kérdező kommentje:

na, a kétnapos ananász, zabkása, húsleves diéta, és a 4 liter víz ma reggelre megtette a hatását. na azt nem mondom, hogy nagyon fellazította volna ami gondot okozott, de azért nagy fájdalmak árán,végül megszabadultam tőle. és most nagyon boldog vagyok :)

köszi mindenkinek a tanácsokat.

2013. máj. 29. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!