Normális a 17. héten igen sok színtelen, kissé fehérkés folyás? Eddig is volt folyásom, de nem ilyen mértékű.
Figyelt kérdés
Kedden barnázgattam, mivel mélyen fekszik a méhlepényem, ez szerdára elmúlt. Kb. csütörtök óta van ez a nagy mennyiségű folyásom. Normális ez? Nincs semmi más tünetem, nincs a folyásnak furcsa szaga,és nincs semmi égető, viszkető érzésem. Már az is eszembe jutott, hogy nem-e lehet más?2011. jan. 16. 14:22
1/1 anonim válasza:
Nekem pont ugyanez volt a problémám (már azt hittem a magzatvíz szivárog), de aztán kiderült, hogy gombás hüvelyi fertőzésem van. Állítólag a terhesség alatt gyakran előfordulhat. Klion kúpot kaptam rá és azóta szépen javul. Ajánlom, hogy mindenképp menj vele dokihoz, mert ha tényleg hüvelyi fertőzés és nem kezelteted, az nagyon nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!