Mit csináltok a szorulással? Mit lehet rá bevenni? Nekem minden egyes alkalom olyan, mint egy szülésfelkészítő.
:D AZ!Szülésfelkészítő :)
Hasonló cipőben járok ... plusz még vérszegénységre szedek vasat,amitől még inkább ez van ...
Nekem semmi nem vált be ...így én gyakorlok a szülésre :D
Remélem neked beválik valami :)
Üdv 35 hetes kismamika
terhesvitamin abbahagyása (orvosi javaslatra) és savanyúkáposzta leve (kb 1 dl ha érzem, hogy kezd szorulásom lenni)
azóta minden reggel simán megy
hehe. :) nekem nem vált be semmi. :)
én is mondtam a férjemnek, hogy ez rosszabb mint a szülés, eltekintve attól hogy nem kell előtte vajúdni, csak kitolási szakasz van, de az milyen durva!!! :DDDDD
levolac szirup, szilvalekvar :D
a glicerinkup nekem nem jott be
ja, joghurtra uborkalé bejott, de nem ajanlom :D
Savanyúkáposzta lé - garantáltan kipucol és tele van C vitaminnal. 2 dl-nél többet ne igyál egyszerre, mert nem érsz ki a wc-re ahol a nap további részét töltöd majd :)
Mindenkinél más az adag, fél dl garantaltan nem tesz még semmit, utána kortyonként állítsd be magadnak a megfelelő mennyiséget.
Ez természetes székletlazító, nem úgy, mint a guttalax ami
a nyálkahártya ingerlésével serkenti a vastagbél működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!