Kecskeméten szülésfelkészítő tanfolyamról valakinek tapasztalata?
Én csak a folyosón várakozó kismamáktól hallottam róla. Állítólag betöltött 30. hét után lehet menni. Nem kell jelentkezni. Valahol ki van írva a korházban, hogy mikor szokott lenni. Egyszerűen odamész az adott időpontra, a többit majd ott elmondják.
Úgy hallottam egy nagyon kedves szülésznő tartja és nagyon hasznos, érdekes.
szia!
én most végeztem el. A védőnőd kérdezd (nekem is az enyém mondta, hogy (terhesség ideje alapjá) melyikre érdemes menned. Egyébként folyamatosan van. Két alkalmat jelent: egymás utáni két hétfő. Az első egy elméleti felkészítés (ahol az előadás után felteheted minden kérdésed általánosságban a terheséggel, szüléssel kapcsolatban illetve konkrétan a kecskeméti szülészet módszereivel kapcsolatban). A második alkalommal pedig végigjárjátok a szülészet emeleteit, meg nézitek mi-hol van, mikre van lehetőség a vajúdás/szülés/gyermekágy során...és igaz, tényleg egy nagyon kedves, segítőkész szülészmő tartja (legalábbis, amikor én voltam két hete)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!