Valaki másnak ilyen mértékű súlyingadozás?
A reggeli méricskélés szerint 2,5 kg-t(68,1 kg voltam reggel) híztam az utolsó védőnői "látogatás" óta (ez kb. 3 hét), de viszont a mostani szerint 69,6 kg vagyok, pedig a 2 szelet melegszendvicsen és a reggeli 4-5 db minivirslin kívűl csak gyümölcsöket és pár paradicsomot ettem, plusz egy csokis fánkot és natur kakaóporból, pötyivel készített kakaót ittam.. :-(((( A tegnap esti mérés szerint is 69,6 kg voltam, aztán lettem ma reggelre annyi, amennyit írtam... Be vagyok parázva, hogy ez már a sok súlygyarapodás előjele vagy mi?! Légyszives, írjátok le, ha volt vki ilyen helyzetben!! Még annyi, hogy 157 cm vagyok és eleve 65 kg-val kezdtem a terhességet, ja és digitális mérlegen mértem magam..
Köszönöm szépen
20 hkm
Szia!
Szerintem sincs értelme ennyire aggódni a mérleg miatt, amíg a cukrod rendben van, nincs gond. :-)
De!
Amiket leírtál, az szinte csak kizárólag szénhidrát. A gyümölcs is az. Túl sok vitamin ilyenkor amúgy sincs bennük, szóval ha vigyázni akarsz a súlyodra, kevesebb szénhidrátot egyél.
Probléma és aggódásmentes terhességet kívánok! :-)
Jaj ne parázz rá ennyire! Ez az egyik legszebb időszak egy nő életében, élvezd ki, érezd jól magad, csak lazán, ne görcsölj!
Én 20 kg szedtem fel terhesség alatt, pedig igyekeztem egészségesen enni, de nem voltam görcsös. 4 hetes szültem és már csak 6 kg. plusz van rajtam.
Szerintem meg egyszerűbb terhesség alatt odafigyelni, mint szoptatás alatt, mert akkor egyből megérzed, hogy kevesebb a tejed. (Illetve van, aki fogy a szoptatástól, de én speciel híztam.)
Én minden reggel és minden este mérem magam most, a második terhességemnél is, és nem is lesz gond. Nekem ez az intő jel kell ahhoz, hogy oda tudjak figyelni. De tényleg ne parázz.
Nekem néha a reggeli súlyaim között 1,5 kg is van, ha épp nem tudtam kakilni (székrekedés).
Nekem az jött be, hogy délután 4 után este csak gyümit eszem és kakaót iszom több részletben. Attól tele vagyok, a baba sem éhezik, reggel és ebádre nem figyelem a mennyiséget.
Első babámnál 6 kg-ot híztam, ő 3680 gramm lett, teljesen egészséges. Magzatvédő vitamint is csak az első 16 hétben szedtem.
HAjrá, fog ez menni!
Köszönöm a válaszokat!
tegnap próbáltam úgy csinálni, hogy 6 óra után nem ettem, csak egy natúr Activia-t meg egy almát, na jó, meg egy kisujjnyi csokidarabot.. Reggelre le is ment 69-re, de reggelire ettem egy porlevest, ittam a kakómat, ettem almát meg ahogy megcsináltam a tejfölös zöldbabfőzeléket és ettem belőle, fel is ment 71,2-re... Én ezt nem értem!! :-(((( Iszogatom a bubimentes vizet, mert amúgy nem szoktam meginni a napi 1,5-2 l folyadékot, ennek ellenére ez történt.. Teljesen lelombozott... :-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!