Terhesség alatt kis mértékű diffúz strumma bajt jelent?
Figyelt kérdés
Ha igen kezelni kellett,valamivel,vagy jódot kellett szedni közben,nincs hormonális változás,normál funnkciós a pajzsmirigyem,de kismértékű megnagyobbodása van.Semmiképpen nem akarok ez miatt hormont szedni,tapasztalatokat várok.2010. ápr. 21. 16:22
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem nem kellett szedni semmit,egyszer küldtek el egész terhességem alatt vérvételre meg nyaki uh-ra.Az endokrinológiára kellett vinni ezek eredményét.ott persze a doki biopsziára akart küldeni,de megbeszéltem vele hogy majd inkább szülés után.Mivel problémát nem okozott a strumma,azt mondta hogy jó.Normál szülésem volt,és mondom,semmit nem kellett szednem.
2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,még annyi hogy most mi a helyzet a strummáddal azóta csináltak vele valamit,és hogy neked mióta van?
2010. ápr. 22. 08:05
3/4 anonim válasza:
Szia!Kb 7 éve vettem észre.Két és fél éve szültem,de szégyen-szemre még nem mentem vissza.Pont ma gondolkoztam rajta,hogy kérek beutalót a házidokitól vérvételre meg uh-ra,mert úgy érzem nőtt egy kicsit az utóbbi pár hónapban.Majd meglátom az eredményeket,és annak függvényében lehet hogy visszamegyek az endokrinológiára.Tulajdonképpen panaszt még most sem okoz,de azért nem szeretném ennél is jobban elhanyagolni.Neked mióta van?Mikor vetted észre?Hány hetes terhes vagy?Dokid mit mondott?Ha gondolod írhatsz priviben is!
4/4 anonim válasza:
Most en ugyanebben a cipoben jarok. Mekkora volt a gõb nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!