Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ilyen mértékű folyás?

Normális ilyen mértékű folyás?

Figyelt kérdés
Nagy wc-n voltam, utána a papíron is láttam, fehér volt, kissé átlátszó, nem ragadós, nem viszket, minden más rendben, baba mocorog, de kicsit ment is a hasam. A csészében is láttam belőle egy ujjbegynyi csöppet. Mi lehet ez? Normális? 19 hetes km
2010. máj. 4. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem elég furi puncim van. Vagy nem tóm más hogy van vele, de az enyém, ha "fázik" akkor folyik. Vagy ha védtelen, úgy értem pl nem veszek fel bugyit este, akkor előfordulha folyás. Terhesség alatt meg pláne előfordulhat nagy mértékű folyás. Nekem is főleg az elején volt.

26 hetes kismama

2010. máj. 4. 21:15
 2/4 Nikcsi ***** válasza:
Mindket terhessegemmel sok folyasom volt, ilyen feheres, vagy attetszo, szagtalan. Szerintem teljesen rendben van. Amint viszkedni kezdesz, vagy kellemetlen illatu lesz keresd fel az orvosod.
2010. máj. 4. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Mind a 2 terhességnél ugyan ez volt! Az elsőnél a doki (nyugdíjjas korú,tehát még abban az időben vizsgázott,amikor az volt,hogy akinek valami baja van,az azért van,mert nem fürdik) fél időtől írogatta fel a kúpokat,aztán a szülés után derült ki,hogy felesleges volt,mert a bővebb hüvelyfolyás teljesen normális! A második terhességnél már csak az uh-ra jártam hozzá. Egészséges lányaink születtek!

Szóval,ne aggódj!!! és Boldog babavárást!!

2010. máj. 4. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:

3-ik terhességem,és nekem is van bő fehér folyásom.Néha tisztaságira van szükségem.

Szerintem ez normális,mert,a folyás azért van,hogy minden lehető lekissebb mennyiségű baci is kerülje a babát!Nekem ezt doki mondta!Ráadásul van 2 egészséges gyerekem,náluk is volt ilyen jellegű folyás....szóval szerintem ne aggódj!

12+1 h km

2010. máj. 5. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!