Olyan mértékű a hangulatingadozásom, hogy megijedek magamtól. Normális ez?
35 hetes kismama vagyok. Csak ma háromszor fakadtam sírva, mert olyat mondtak a családtagjaim ami nekem nem tetszett, üvöltök mindenkivel, de a másik pillanatban meg teljesen jó a közérzetem. A terhességem előtt bipoláris zavarban szenvedtem. Teljesen depressziósnak érzem magam, egyszer legszívesebben meghalnék, a másik pillanatban pedig mint egy kotlós tyúk, olyan vagyok, rendezgetem a babaszobát, nevetek. A páromat ma már végképp kikészítettem. Utálom magam.
Normális ez ilyenkor?
Nem kezelték. Azt mondta az orvos hogy 3 nap és hív, számot nem is adott meg, és nem hívott. Utána teherbe estem és nem mertem elmenni, nehogy olyan gyógyszert adjanak, ami károsítja a babát. Kb a 30. hétig mániás szakasz volt, most meg percenként változik. :(
És tudom hogy nem tesz jót a kicsimnek, de ha kikiabálom magamból, akkor hamarabb lenyugszom, mintha magamban tartanám, akkor órákig őrlődök. :(
akar en is feltehettem volna a kerdest. en is napjaban tobbszor elbogom magam, de ugy hogy nem is szol hozzam senki. az egyik pillanatban edes, aranyos, gondoskodo vagyok a masikba meg mintha egy "gyilkos" lennek. es is agyalom a parom de o mindig azt mondja OSZTROGEN!!! majd elmulik, mar csak par het es ezen ugy beporgetem magam..... vasarnaponkent elmegyunk egy parkba kacsakat etetni, meg setalni, jol korulnezek es ha senki sincs ott uvoltok torkom szakadtabol es utanna megnyugszom. nekem szuksegem van erre. de szerintem ez normalis!!! keszulunk a nagy feladatra es a baba es erzi mar hogy nagy dolog van kilatasba. ha nem is ezen emeszted magad, szerintem tuti ezen jar az agyad ejjel-nappal.
szerintem el fog mulni!!!! kitartas, nincs sok hatra!! 33 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!