Hogyan értettétek meg ezeket a dolgokat? Már előre
félek, hogy ebből vita lesz!
Figyelt kérdés
Még nem született meg a fiunk,de előre félek attol,hogy lesznek a nagyszülőkkel gyermeknevelési vitáink.
Olyanokra gondolok,hogy:
- ha az újszülött babát szeretné fogdosni használja a fertőtlenítő kézmosót.
-Ha szoptatok ne jöjjön be a szobába és amúgy is kopogjon,ha nem reagálok a szobábol és pölö csend van akkor alszunk vagy szoptatok és ne nyissa rám az ajtót.Fürdetésnél pláne. (Lehet kapni kilincsre akasztható szoptatási idő feliratú figyelmeztetőt?)
-Ne kiabáljon a drága após ha alszik a gyerek.
-Ha éjjel felébred a gyerek ne akarja,hogy beletukmáljam a rudit.Persze ne szóljon bele a hozzátáplálásba és főként ne erőszakolja a gyerekbe azt a kaját,amit én nem engedek.
-És ne sértődjenek meg ezek miatt a rájuk vonatkozó szabályok miatt.
Ha már luxus lekopni legalább olvasd amit írok.Nálunk meg képzeld ha kiszólsz a szomszédnak,hogy csendesen,akkor csendes lesz.Most csípi a szemed,hogy nincs albérleti díjunk? -.-' Erre vagy irigy?Mert ez jött le!
2013. máj. 24. 19:54
42/50 anonim válasza:
Kertesházban nem nehéz egy szomszédnak szolni....de nem vagyok irigy...nekem van egy gyerekem,egy kp-ra vett lakásunk,meg nekem van pluszban egy saját lakásom....és mikor megvolt az egyik lakás,mi akkor hoztuk össze a gyereket...szoval jobb ha te maradsz csendben ha a semmire hozol össze egy gyereket és még dirigálni is akarsz....amugy először normálisan irtam,de azt se tudtad elfogadni....amugy ha akarok lekopok,ha akarok nem...ennyi:)
2013. máj. 24. 20:11
43/50 anonim válasza:
Babával vagy baba nélkül, az embereknek tiszteletben kell tartaniuk egymást. Alap dolog, hogy nem csak magunkkal vagyunk elfoglalva, hanem tekintettel vagyunk másokra is, akár befogadtuk ideiglenesen az illetőt, akár nem. Megértem a kérdezőt, az aggályait, mert ha már most így viselkednek velük, nem számíthat jóra. Szerintem normális családban elképzelhetetlen, hogy ha valaki pihenni akar munka után, akkor a másik üvöltesse a zenét meg ordibáljon.
2013. máj. 24. 20:13
44/50 anonim válasza:
de azt még nem tudtuk meg h a kérdező megpróbálta-e ezeket a kéréseit elmondani az anyósáéknak??
2013. máj. 24. 20:21
45/50 anonim válasza:
A nagyszülők ilyenek voltak mert most is tudod, akkor 5. hónappal ezelőtt is tudtad. Így vállaltál gyereket akkor most fogad el döntésed következményét.
2013. máj. 24. 20:24
46/50 anonim válasza:
Most te vagy irigy?mert én elértem valamit az életben?amugy ha ate kérésed miért nem TE mondod el anyósnak?vagy nem mered nyiltan elmondani csak dörmögni a hátuk mögöt??hát igy bizony nem is fogják megérteni,azt hiszik majd h a fiacskájukkal üzengetsz és ezt elég sokan uszitásnak veszik jobb ha tudod....a pasid meg elég papucs ha ezt is megteszi helyetted...ha te akarsz nyugalmat,neked kéne tenni érte.
amugy tanulj meg irni,nem tudom az elsö mondatodat értelmezni az utolso kommentben...mi az a deák??
2013. máj. 24. 21:09
47/50 anonim válasza:
Tényleg ne haragudj, de mi lesz, ha mégsem úgy ugrálnak ahogy te fütyülsz?
2013. máj. 25. 09:13
48/50 A kérdező kommentje:
Kötekedj csak.Neked úgyis már csak ennyi maradt!Szánalmas.!
2013. máj. 25. 10:43
49/50 anonim válasza:
Na meg tudhattuk ki mibol vette a hazat,mit gondol a gyerek vallalsrol,hogy mikor kellett volna osszehozni,milyenek a szomszedok,de itt vegkep nem ez volt a kerdes.Amugy en es a gyerekem anyosomeknak csaladtagok vagyunk es nem vendegek.Jo megoldas lenne tenyleg az ajton egy kulcs,persze meg kell beszelni anyosekkal a dolgokat,mert a gyerekkel valtozasok jonnek,es meg szep hogy nem akarod ki teregetni a cicidet 5 csaladtag elott(nem vagy te tancos lany)Sajnalom hogy nincsenek szuleid veluk lehet hogy konnyebb lenne.Amiert naluk laksz neked is lehetnek szabajaid,nehogymar ,kulon szemelyiseg vagy es jelzem csaladtag es nem vendeg.Drukkolok hogy meg oldodjon,nehez lesz de elejetol tessek kikovetelni magatoknak azt az intim szferat es idovel hidd el megertik.
2013. máj. 26. 06:13
50/50 anonim válasza:
kedves kérdező!én is kismama vagyok ráadásul mi is a férjem szüleinél lakunk.sőt én még az előző kapcsolatomból hoztam 2 gyereket is.átérzem a helyzeted,én is ezen mentem át,majd bele bolondultam,aztán kitörtem.elmondtam mi az ami tetszik,mi az ami nem.hálás vagyok hogy itt lakhatunk,de ha nem kivitelezhető az együtt élés köszönöm szépen nem kérek belőle.megmondtam a férjemnek is az álláspontomat,ha elfogadja jó,ha nem sajnálom,végig csinálom egyedül.mivel a férjed,muszály hogy kiálljon melletted (amennyiben igazad van,és reálisak a kéréseid).javaslom,hogy üljetek le együtt,és beszéljétek meg mindahányan ott laktok.mi amúgy most teljesen lerekesztjük a padlás teret,oda költözünk,külön villany óra,fűtés rendszer,stb...és persze zárható ajtó,de a komunikáció az ember kiváltsága.alkalmazzátok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!