Szombathelyen a Dolce Vita 4-d uh hüvelyi vagy hasi?
Köszönöm:)
elfelejtettem írni hogy a 12 hetesre megyek oda:)
Jaj remélem nekem is megmondja a nevét:)
Köszi a válaszod.
:D na bocs kicsit fáradt vagyok:D
Szóval a neme kéne:D
Szia! 12 hetesen még nem tudja megmondani, mert ha fiucska a herék a 19-20 hét körül szállnak le. Persze medence alakból, szélességből tippelni tud, de az nagyon lutri.
Türelem! :)
Nekem 11 hetes uh-on megmondták a kórházban, hogy fiam lesz. Második babánál még a 2.kötelező uh-on se mondtak semmit, mert nem látták. Csak azt mondják ami biztos, csak úgy nem tippelgetnek. Amúgy nem értem mi köze van ahhoz, hogy látják-e vagy nem, hogy a herék mikor szállnak le.
Amúgy a 12 hetes most, hogy gondolkodom nem hasi lesz, hanem hüvelyi.:-) Miért ott csináltatod és nem a kórházban?A 4d szerintem még elég korai, nem?
Na, megint én vagyok.:-)
Szóval a 12 hetes uh, az hüvelyi, de a 4d viszont hasi volt nálam. Így igazán nem tudom, hogy mi lesz. A kórházba is mész?
Azért csináltatom maszekba, mert a kórházba 14. hétre kaptam időpontot, ami nagyon késő.
Azért a biztonság érdekében mindkettőre elmegyek, nem ezen fogok spórolni.
Szia! Ja, értem! A kórházban 100%, hogy hüvelyi a 12.heti. Ha ezért mész akkor szerintem inkább menj el magánba a Német Leventéhez, ő nagyon jó fej, és nagyon jó uh-os doki.
Nem akarok ám beleszólni csak szerintem ő többet látna.
Neked is a 2.baba? Pihenj sokat!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!