Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. heti genetikai ultrahang...

A 12. heti genetikai ultrahang hasi vagy hüvelyi?

Figyelt kérdés
Hogyan zajlik?
2012. okt. 23. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanis holnap megyek :)
2012. okt. 23. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Hüvelyi.

Intézményenként változó, nálunk elég barátságos környezetben, külön öltözőhelység, és egyszerre egy embert vizsgálnak. Kecskeméten pl.futószalagon megy, egy függöny mögött vagytok többen, és több kismamát vizsgálnak egy-egy uh-n.

Felfekszel egy ágyra, szétteszed a lábad. A doki felhúz egy óvszert az uh-ra, ami kb egy vastagabb fakanálnyélre, vagy egy botocskára hasonlít, ken rá gélt hogy jobban csússzon, és felhelyezi a hüvelyedbe, és mozgatja, közben meg nézi a képernyőn a picit.

2012. okt. 23. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne pisiljetek előtte csajok, mert van, ahol hasi! :)

Nekem mindkét gyerekemnél hasi volt, egyik Dunaújváros, másik Istenhegyi úti klinika.

2012. okt. 23. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:

...na ahol meg hüvelyi, ott meg kell pisilni vizsgálat előtt minimum 20 percel. Ha teli a hólyag képesek is kiküldenek wc-re!

Intézményenként eszerint változó! Akkor nyilván akkor tudod meg, hogyha odértél!

2012. okt. 23. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Győrben hasi UH
2012. okt. 23. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem hüvelyi volt mindkét babánál.

Intézménye vagy orvosa válogatja.

2012. okt. 23. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jó a gép hasi ha szarabb akkor hüvelyi, nekem már a 7 hetesen hasin mindent láttunk. 19 hkm
2012. okt. 23. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg gép függő az egész. Én rá is kérdeztem előtte, mondta is hogy a 12. hétig hüvelyi lesz. Mindenhol változó.
2012. okt. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!