31 hetes kismama vagyok, de uh adatok alapján még csak 29 hetes. Miért kell befeküdnöm a kórházba?
Ne izgulj!
Biztos csak elővigyázatosságból kell.
Ha elvileg 31 hetes lennél, de szerintük meg a picúr méretei 29 hetesnek felelnek meg, na bumm.
Egy baba sem úgy fejlődik mint a nagykönyvben meg van írva. vagy csak ritkán.
Biztos azt nézik majd hogy az ő méreteihez képest megfelelően fejlődik-e. De biztos.
Kapni fogsz majd vitaminokat, meg finom laktató kórházi kosztot. :-) Próbálnak hízlalni.
Hát azt nem értem én sem.
Van fogadott dokid? Vele meg tudnád beszélni hogy mégis ez minek kell.
Nincs fogadott dokim és nem is akarunk fogadni, mert nem fogok azért fizetni, hogy végezze a munkáját..hisz ezért kapja a fizetését. Nekem sem fizet senki plusz pénzt azért, mert bemegyek reggel dolgozni.
Egyébként attól, hogy felfogadom még nem lesz könnyebb a szülés. :)
Jó, jó ezt megértem és el is fogadom.
Csak az ilyen helyzetekben tudna segíteni.
nekem pl. van fogadott dokim, nekem az előzményeim miatt is muszáj volt és akartam is hogy kizárólag ő legyen az aki figyel ránk. Problémás terhes vagyok, többet foglalkozik velem mint egy normál kismamával, és császáros leszek ( nekem ezért sem mindegy hogy ki az aki majd ott lesz velem)
Na szóval, én is voltam kórházban még az első hetekben.
De ég és föld volt a különbség köztem és azok között a kismamák között akiknek nem volt saját orvosuk.
Már az odafigyelést értem ez alatt.
Sajnos őket egyik ügyeletes orvostól a másikig dobálták, mindenki döntött felettük és mindenki azt gondolta az a jobb amit ő mond.
Egyik nap még hazamehetett aki már 1 hete bent volt és semmi baja sem volt, a másik doki meg azt mondta hogy ő aztán haza nem engedi és hogy még jó helyen van ott benn a kórházban. Na ezek a csajok teljesen kikészültek.
Ellenben nekem egyik sem merte megmondani a tutit, azt csak kizárólag az én dokim tehette.
Egyik nap az egyik kisorvos félősen jött oda hozzám hogy minden utasítást megkapott a főorvos úrtól, már írják is a papírom hogy ebéd után mehetek haza. De utána már jött is a dokim széles mosollyal és mindent átbeszéltünk.
Szóval nekem nagyon megnyugtató a jelenléte.
Szerintem azt fogjak vizsgalni, hogy teljes agynyugalom mellett hogyan fejlodik, mert kisebbnek talaljak, nehogy novekedes elmaradas legyen kialakuloban.. Gondolom csinalnak majd flowmertiat, nst-ket, verkep, vizelet.. Gyorsan tul lesztek rajta:)) Csak vigyaznak ratok, ez jo :))
Kitartas es jo egeszseget!
Udv 38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!