Mit jelentenek ezek a mondatok? Kp. Nagy uterus mellette bo-n zőlddiónyi cystikus ovarim, bo-t szabad. Hüvelyi usg:norm. Nagyságu uterus,2mm. Endomezrium bo-n 30*40mm. átm. Cystikus képlet látható jo-i ovarium kp. agy, ép szerkezetü ovarium.
Figyelt kérdés
#cystikus-képlet
2012. okt. 18. 15:28
2/13 A kérdező kommentje:
nem mert olyan bunkó volt velem hogy idegességemben elfelejtettem megkkérdezni.
2012. okt. 18. 16:23
3/13 A kérdező kommentje:
ha valaki érti légyszi válaszoljon!köszönöm
2012. okt. 18. 16:25
4/13 anonim válasza:
Nagy uterus: Nagy méh
Cystikus ovarim: Cisztás petefészek
És talán az endomezrium 30*40 mm: a méh belső feszínét borító nyálkahártya
Nem PCOS vagy?
5/13 anonim válasza:
De lehet csak van egy cisztád, ami valószínű fel fog szívódni. Miért voltál orvosnál?
6/13 A kérdező kommentje:
azért mert 15napja nemjött meg.és vannak tehes tüneteim.a tesztem -.de tudom h volt pf.cisztám 2-3hónapja és az felis szívodott ezt az előző doki mondta,most nemtudom eldönteni mert másik doki volt, hogy a méhemben ciszta van vagy baba és kb.csak1percig nézte a méhem.lehet hülyeséget kérdezek de lehet ekkora a petezsák?6hetes lennék kb.ha baba lenne,nem?amúgy félek mert aztmondta h lekell szívni.
2012. okt. 18. 17:59
7/13 anonim válasza:
Nekem egy 60*40 mmm-es cisztám van, ami felszívódóban van, úgyhogy nyugi van ekkora.....és mielött bármit csinálsz menj el egy normális orvoshoz!
8/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy lehet ekkora ciszta de én a petezsákra értettem.de ez akkor a méhemben van?köszi h válaszoltál.
2012. okt. 18. 18:19
9/13 anonim válasza:
Sajnos, ha csak 2 mm az endometrium, akkor biztosan nem vagy terhes.
10/13 A kérdező kommentje:
utolsó előttit kérdezném, neked hol volt ekkora cisztád?
2012. okt. 19. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!