Ha valószínűleg 11-én estem teherbe, és holnap (csütörtök) csinálok tesztet, jól látható vagy halvány pozitívat fogok kapni?
Ha valóban 11-én (vagy 1-2 nappal utána) fogant a baba, akkor már jól látható lesz! Nekem is akkor foganhatott, vagy 12-én, már múlt kedden nagyon halvány pozitívat teszteltem, mostanra már nagyon erős a második csík, erősebb mint a kontroll, sőt, előbb is kezd megjelenni.
Én Rossmann-os Facelle tesztcsíkot használtam, olcsó (300 ft körül) és (mások szerint is) megbízható. (Viszont szintén Rossmannos Predictor véletlenül se vegyél, sokaknak álnegatív volt, nekem is, a másik teszten már erős csík volt mikor azon semmi. Netes 10-es érzékenységű tesztcsíkok sem megbízhatóan az én tapasztalataim alapján.) 18 nappal a fogantatás után már bármely napszakban pozitívat kapsz ha tényleg terhes vagy. Ami még megbízható teszt (szerintem): Qupido, One Step (DM-es, zöld dobozos, smiley van rajta). Mással nincs tapasztalatom.
De késett már a menzeszed is? Ha nem jött meg, megcsinálhatod a tesztet... Én X-Epillel teszteltem, és a a csík erősebb volt, mint a kontrollcsík, mindkét alkalommal (2 db van benne), szóval az szerintem tutira megbízható.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!