Pocakosok! Van köztetek olyan, aki halvány csíkos pozitív teszttel indult?
Ez volt az en kerdesem:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
A hozzaszolasokban van alul, hogy milyen volt naprol napra a csikom :) na az enyem tenyleg extra halvany:)
19 hetes kismami
Szoritok nagyon!!!!
Szerintem van! Nekem 2 halvány volt, többet nem is csináltam :) MA 3 hetes, és alszik a kiságyban!
Gratulálok
Szia!
Ha van ott bármilyen a leghalványabb kis 2. csík, akkor az bizony pozitívat jelent.
Én is így voltam vele.
Megvoltak a terhességi tüneteim, de nem mertem magam annyira beleélni mert már hosszú-hosszú hónapok óta csak csalódtam.
Mégis erőt vettem magamon és teszteltem (déli órában).
Majd kiugrott a szívem. De aztán elkapott a kétségbeesés mert csak egyetlen egy árva csíkot láttam. Aztán eldöntöttem hogy legalább nem képzelem be magamnak a terhességet és lenyugszom...
Ahogy pördültem fordultam a fürdőből kijövet és dobtam volna a kukába a tesztet, hirtelen megakadt rajta a szemem, mert felfedezni véltem rajta még egy csíkot!!!!! Ááá először ki is nevettem magam, aztán meg jól le is csesztem saját magamat hogy már annyira babára vágyom hogy képzelődöm is.
De aztán ablak elé futottam a teszttel....!!!!!! És nem csak beképzeltem!!!!!!!!!!!
Azt az érzést!!!!! El se mertem hinni, egyszerre sírtam és nevettem!
Aztán sikongatva felhívtam a dokimat. (Hosszú hónapok óta jártam hozzá, minden hónapban nézte a peteérést)
Szóval saját példa: a halvány csík is csík!!!!!
Gratulálok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!