5napja késik, és van kettő halvány pozitív tesztem. Mikor kellene előszőr ovoshoz mennem?
Figyelt kérdés
Várom válaszotok.Kőszi2012. márc. 11. 16:48
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen várj még vele. Szerintem két hét múlva már mehetsz.
2/9 anonim válasza:
Ha nincs panaszod, akkor jó 2 hét múlva. Gratulálok!
3/9 A kérdező kommentje:
Kőszi szépen.Csak az bánt nagyon hogy nagyon halványan pozitívak,lehet nem jó a teszt????.Már ma reggel óta hányingerem van elég rendesen,de semmi hányás.Mi már tőbb,mint másfél éve próbálkoztunk,de így még nem volt...:DRemélem,hogy minden rendben.
2012. márc. 11. 17:01
4/9 Szandy89 válasza:
2 hét múlva.addig hiába mész nemsok mindent lát,még nem dobog a szíve és 2 hét múlvára visszahívna!
Én a héten voltam először,azt mondta,hogy 7 hetes a picikém,5,6 mm és már dobog a szíve!
5/9 Szandy89 válasza:
a halvány pozi is pozi!! :) holnap vagy holnapután csinálj még 1-et annak már erősebbnek kell lennie.
6/9 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm szépen a biztatást,és a tnácsokat.Csak azért félek mert ,másfél éve is halvány pozi után 5nappal megjőtt,nemm tudott beágyzódni,inkomplett spontán vetélésnek írták,már amikor bementem akkor a teszt amit ott csináltak kétes voltés ismétlést kértek,ettől félek.de akkor is úgy volt,hogynagyon szúrt a mellkasom,meg úgyszurkál egy bizonyos pontban,a kőldőkőm alattkb 2cmre, balra srégen.Remélem.Amúgy eddig minden hónapban számoltam a peteérésr meg minden hülye praktikát,hogy gyertya állás meg ilyenek,most meg elsámoltam csak az tűnt fel,hogy enszi előtt két héttel nagyon fájnak a melleim meg megduzzadnak,megfarkas éhes vagyok,most ez nem volt.Inkább nem is nagyon ettem.De már most eszek rendesen.Kőszi tényleg mindenkinek választ.Üdv
2012. márc. 11. 17:24
7/9 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék orvoshoz menni,hogí végre mondja ki,hogy beágyzódott:D
2012. márc. 11. 17:25
8/9 anonim válasza:
Szandy89.Biztos,hogy nem kisebb a terhességed?Nekem 7 hetesen 10.4 mm volt,és a táblázat szerint is akörül "kell" lenniük.A Te picid mérete olyan 6 hetes 1-2 naposnak felel meg.És azt tudjuk,hogy itt sokat számítanak a napok.
Kérdezőnek:elmehetsz,pláne ha már volt vetélésed,csak ne várj túl sokat.Ha az megnyugtat,hogy beágyazódott,és jó helyen van,akkor menj el.Gratulálok!2 gyerekes+10 hkm
9/9 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm.Én gratulálok nektek:D
2012. márc. 11. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!