Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan értettétek meg ezeket...

Hogyan értettétek meg ezeket a dolgokat? Már előre félek, hogy ebből vita lesz!

Figyelt kérdés

Még nem született meg a fiunk,de előre félek attol,hogy lesznek a nagyszülőkkel gyermeknevelési vitáink.

Olyanokra gondolok,hogy:

- ha az újszülött babát szeretné fogdosni használja a fertőtlenítő kézmosót.

-Ha szoptatok ne jöjjön be a szobába és amúgy is kopogjon,ha nem reagálok a szobábol és pölö csend van akkor alszunk vagy szoptatok és ne nyissa rám az ajtót.Fürdetésnél pláne. (Lehet kapni kilincsre akasztható szoptatási idő feliratú figyelmeztetőt?)

-Ne kiabáljon a drága após ha alszik a gyerek.

-Ha éjjel felébred a gyerek ne akarja,hogy beletukmáljam a rudit.Persze ne szóljon bele a hozzátáplálásba és főként ne erőszakolja a gyerekbe azt a kaját,amit én nem engedek.

-És ne sértődjenek meg ezek miatt a rájuk vonatkozó szabályok miatt.

2013. máj. 24. 13:13
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
55%
Csak aztán ne csodálkozz, ha ajtót mutatnak....
2013. máj. 24. 15:08
 22/50 A kérdező kommentje:

Nem szoltam ilyenekért eddig,mert magam miatt nem fogok és mindenki azt csinál amit akar.Eltértek egynéhányan a tárgytól meg a kérdéstöl.Szüleim nincsenek és ha tehettem volna nem költözünk ide,a párom utál itt lakni.Az,hogy nem akarom,hogy tyúkos kézzel simogassa azt a pár napos/hetes csecsemőt szerintem normális.Nem szeretném őket megbántani mert nem érdemlik meg,de néhány dolgon változtatniuk kellene,ha itt lesz a baba.Nem az én fülem bántja ha kiabál majd.Az unokája fog ordítani tőle.Egy házaspár magánélete is egyértelmű,akár hol lakik az ember.

Nekem is van egy jóhírem,pontosan tudom mít és mennyit fogok kapni.A párom dolgozik és ittharmadannyit kell fizetni,mint egy albiban,így tudunk spórolni és a babadolgai is meg lesznek.

2013. máj. 24. 15:34
 23/50 anonim ***** válasza:
31%
Senki nem olyan elmaradott h tyuxaros kézzel nyuljon egy gyerekhez,de amit irsz az kicsit túlzás...de ha nem beszélsz velük,miért és mitöl várod a változást?
2013. máj. 24. 15:36
 24/50 anonim ***** válasza:

Először is beszélj a pároddal, hogy PONTOSAN mit fogtok mondani. Legyen meg az összhang. Természetesen együtt is beszéljetek a szüleivel.

Nyugodtan üljetek le, a párod is beszéljen ne csak te.

Még a baba születése előtt tegyétek ezt meg.

Ha elmondják a véleményüket vagy nekik valami nem tetszik, ne olyan stílusban válaszolj ahogy itt tetted (ezt kérlek ne vedd sértésnek, dolgoznak a hormonok, tudom).

2013. máj. 24. 15:49
 25/50 A kérdező kommentje:

Úgy látom nem mindenki érti amit írok és rendkívül bosszant.Nem vagyok agresszív ember,de ha kiforgatja a szavaim és kötekszik a kedves kommentelő,akkor viselje el,hogy nem mindig reagálok szépen.A tyúkxa1ra nem írok semmit,mert sajnos nem mindenki sajátította el az értőolvasás képességét.

A kérdést újra el kéne olvasni,mielőtt kioktató hangnemben hibáztatnak.Ez a dolog így alakult,már nem fogom kiölni magambol a gyereket emiatt.

2013. máj. 24. 16:13
 26/50 anonim ***** válasza:
56%

te se tudsz értelmezni ezek szerint...nem irta senki h lökd el a gyereket,de ahol te vagy a "vendég" ott nem neked kéne szabályokat hoznod.

Kérdésre válaszolva:probáltad már elmondani nekik h mit szeretnél?vagy csak arra alapozol h mikor a férjed kicsi volt,akkor mit és hogyan tettek vele?ugyanis ez nem mindegy ebben az esetben.sajna senki sem gondolatolvasó.

2013. máj. 24. 16:20
 27/50 anonim ***** válasza:
Fejre is állhatsz sem fognak megváltozni a saját lakásukba öreg korukba. Ahhoz már idősek.
2013. máj. 24. 17:54
 28/50 A kérdező kommentje:
Nem azt kérem,hogy vegák legyenek,hanem,hogy a baba körüli dolgok a MI dolgaink legyenek és legyenek betartva.
2013. máj. 24. 18:04
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen rendben van, hogy nem szeretnéd, ha koszos kézzel nyúlnának a gyerekedhez, de egy normális embernek szerintem magától értetődik, hogy kezet mos, mielőtt babázik. De, hogy ne hallgassanak zenét, meg ne kiabáljanak... Ha ők ilyenek, a saját házukban hagy csináljanak már, amit akarnak. Ők voltak ott előbb.
2013. máj. 24. 18:44
 30/50 A kérdező kommentje:
Úristen!Hogy lehet egyeseknek ilyen nehéz a felfogása!Nem érted amit írok,akkor kérlek kussolj!Kiforgatod a szavaimat és fel sem fogod amiröl szó van!Csököttagyú!Ne írj többet!
2013. máj. 24. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!