Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szólnátok, ha terhesség...

Mit szólnátok, ha terhesség alatt barnázni kezdenétek és a férjetek nem lenne hajlandó bevinni az ügyeletre mondván, h úgysincs gond?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:38
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
76%
22es vagyok, city taxiékról annyit hogy én is őket hívtam elmondtam hogy gyereküléseset küldjenek mert gy tudom náluk lehet, mondta a diszpécser oké oké, megérkezett a taxi ülések nélkül!! És mondta a vezető hogy hátulra üljek csak be velük, kössem be őket és ennyi!!
2013. máj. 24. 13:31
 32/49 anonim ***** válasza:
43%
Nekem pont ma mondta a védőnőm ha nem tudnék bemenni a kórházba akármilyen problémám is van, mentőt kell hívni és ki fognak szó nélkül jönni.Terhes nőkhöz azonnal menniük kell.Üdv 34 hkm
2013. máj. 24. 13:34
 33/49 anonim ***** válasza:
62%

Sztem "szimpla" barnázás miatt nem fog kijönni a mentő, azt fogják mondani, hogy a kérdező menjen be.

De a dolog tényleg egyszerű, hívj taxit, és a diszpécsernek mondd, hogy gyereküléssel kérnéd. Ha meg tudják oldani tök jó, ha nem, úgy sem lesz semmi baj.

A férjemmel meg tuti megbeszélném a dolgot. Nem minden munkahely olyan ám, ahol az alkalmazott el tud csak úgy jönni. Ezt csak ti tudjátok.

2013. máj. 24. 13:40
 34/49 anonim ***** válasza:

Az előttem lévők már leírtak mindent, még csak annyit, hogy meddig dolgozik a férjed? 4-ig, 5-ig, utána elvisz? Mert addig akkor feküdj le és pihenj, meg esetleg felhívhatod az orvosodat tanácsért... Szedj be magnéziumot...

Nekem az első babámmal volt kis vérzés barnázás, haematómám volt, rutascorbint kellett szednem...

2013. máj. 24. 13:41
 35/49 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz gond, majd írd meg i a helyzet.
2013. máj. 24. 13:42
 36/49 anonim ***** válasza:
Írj majd mi volt !!
2013. máj. 24. 14:09
 37/49 anonim ***** válasza:
49%

28-as vagyok...azért vicces hogy valaki azért lepontoz mert azt írtam hogy nem vinném a gyereket gyerekülés nélkül taxiba....

azért ne csak a 6-7 hetes magzat de a 2 éves gyerek biztonságát is tartsuk már szem előtt könyörgöm !!!

2013. máj. 24. 14:12
 38/49 anonim ***** válasza:
90%

szerintem el van kicsit túlozva ez az úristen nem viszem a gyereket taxival dolog...a gyerekülés JÓ és KELL, de pl. 26 éve nem kellett és élek ;)

kérdező meg menjen már a kórházba, aztán mindenki megnyugodhat

2013. máj. 24. 14:19
 39/49 anonim ***** válasza:

és 26 éve milyen sebességgel hajtottak az utakon ?? 130 -al a kis ladával ??? :) nem hiszem...eldöcögtek 50-el és közel sem volt ennyi autó...

szóval nem összehasonlítási alap...de mindenkinek szíve joga...én nem fogok kockáztatni az tuti

2013. máj. 24. 14:29
 40/49 anonim ***** válasza:
jó, ebbe nem menjünk bele.
2013. máj. 24. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!